CNC
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.736
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Lapierre
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar. Ben Salcano NG650 26" V-fren modelini yaklaşık 4 yıldır üstünde gelen Salcano Racing XCM 2.20 lastikleriyle beraber kullanıyorum ancak üstündeki dişler hem arka hem ön için gitti ve arka tekerle önün yerlerini zamanında değiştirmiştim şu an ikisi de aslında kabak denecek durumda ve patlama sıklıkları gerçekten arttı. Artık yeni bir lastik almanın zamanı geldi ve bu lastiğin 2.20 kalınlığından daha ince olmasını beni yormaması ilk isteğim. Genel olarak %80-85 belki daha fazla şekilde bisikletimi asfalt yolda kullanıyorum geri kalan %15de ise mıcır toprak kum yolda kullandığım oluyor ayda ise ortalama aşağı yukarı 100 kilometre civarı bisiklet sürüyorum.Sizden isteğim buna göre bir lastik, iç lastik kombinasyonu önermeniz mümkün olursa dış lastiklerin toplma fiyatı 200 tlyi geçmezse sevinirim olabildiğince f/p önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Asfaltta ayda 100 km için lastiğe çok da para harcamanıza gerek yok açıkçası. Rubena Cobra 26x1.90 iyi lastiktir; iş görür.