chnkrmz
kırdılar beni layer layer.
- Tepki
- 4.839
- İsim
- Cihan KIRMIZI
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Cyclocross
merhaba forumdaşlar.
dün bağcılardaki tura katıldım. tabi haliyle ara ara molalar verdik. bir molada gene arka lastiğimde bişe farkettim. tel gibi bişe yapışmıştı.
çekip çıkarayım dedim. meğerse yapışmamış içine girmiş. fsssss diye sesi duyunca tüm dünyam karardı. hemde turda...
aha dedim yolda kaldık yanımda hiç bir malzeme yok.. arkadaşım içinde sıvı varmı lastiğin dedi..
hee var dedim de nolcak ki..
meğer o sıvı yama vazifesi görüyomuş ta haberim yokmuş
şimdi bi kaç sorum olacak sizlere.
bu sıvı işlevini ne kadar daha götürür.
ve bu sıvı yama kadar kuvvetlimidir. şuan arka tekerimde 55 hava vurulu vaziyette.
hava vururken gene orasına etki etmez demi.
bide kalın yarıklarda heralde o sıvı işe yaramaz. ozaman şamyel komple değiştirmem lazım oluyor galiba.
dün bağcılardaki tura katıldım. tabi haliyle ara ara molalar verdik. bir molada gene arka lastiğimde bişe farkettim. tel gibi bişe yapışmıştı.
çekip çıkarayım dedim. meğerse yapışmamış içine girmiş. fsssss diye sesi duyunca tüm dünyam karardı. hemde turda...
aha dedim yolda kaldık yanımda hiç bir malzeme yok.. arkadaşım içinde sıvı varmı lastiğin dedi..
hee var dedim de nolcak ki..
meğer o sıvı yama vazifesi görüyomuş ta haberim yokmuş
şimdi bi kaç sorum olacak sizlere.
bu sıvı işlevini ne kadar daha götürür.
ve bu sıvı yama kadar kuvvetlimidir. şuan arka tekerimde 55 hava vurulu vaziyette.
hava vururken gene orasına etki etmez demi.
bide kalın yarıklarda heralde o sıvı işe yaramaz. ozaman şamyel komple değiştirmem lazım oluyor galiba.