Scudo Sports

lastiğim patladı. ama patlamadı.

@c. kırmızı
Sonuçta sıvı olduğu bilginiz varmış. Neyse sıvının lastik patlamasını önleyen bir özelliği olmadığını, sadece geçici olarak size zaman kazandırdığını öğrenmiş oldunuz...

Scudo
ama geçici olarak zaman kazandırmadı. patlayalı 2 gün oldu hala tutuyor lastiği

(link) buyrun kevlar ve normal bir lastik ağırlıkları öyle aman,aman bir fark yok.

Üstelik patlak yamayıcı sıvının da bir ağırlığı var. Bir ihtimal kevlar ile başa baş geliyordur.

@c. kırmızı

Bildiğim kadarıyla Slime ürünleri yeşilimtrak oluyor ve şişirme işlemi yapmıyor lastiğe doldururken. Yaygın olarak piyasada bulunan diğer marka köpükler süt gibi oluyor ve 20-30 psi civarında tekeri şişiriyor doldururken.

Bugün de benim teker "patladı ama patlamadı" oldu. Tabi patlak yamalayacak sıvı felan yok.
Kuzen yama yapmıştı biraz şişirip petrole gittikten sonra tamamen hava basıp sürdüm. Bir ara baktım lastiğin havası inmiş. Sonra yine benzinliğe gittim hava vururken birden inmeye başladı ama yarıdan fazla hava vardı. Gittim bir yere bıraktım sonra döndüğümde tamamen inmişti. Eve geldim yamayı kontrol edecektim şişirdim lastiği hiçbir inme yok. Teker varken direkt iniyordu ama, sebebini bir türlü anlamadım. Sibop tarafından ses gelerek iniyordu ama sibopta da yarılma yok. Şişkin şekilde sibobu oynattım yine de birşey yoktu. Ne işse artık.

Geri