Scudo Sports

Lapierre Shaper 200

Levin

Üye
Tepki
23
Bisiklet
Lapierre
DAhtRhwXkAA3buS.jpg

Yakın zamanda aldığım Lapierre Shaper 200. Aslında 300'ünü gözüme kestirmiştim ama hem bitçemi aştı hem de bulamadım. Bir ara da Urban Shaper düşündüm, en sonunda buna karar kıldım. Satıcının yaptığı indirim de etkili oldu açıkçası. Henüz yeni aldım sayılır ve çok fazla tecrübe edemedim araya ramazan da girince. İleride ekstra fotoğraf yükleyeceğim.

Şimdilik şunları söyleyeyim: Bisiklet umduğumdan çok daha seri ve hafif. Bundan önce Carraro Sportive 227 kullanıyordum. Buradan bana ulaşan genç bir arkadaşıma sattım onu. Özellikle düz maşa ve V fren almak istedim. Genelde şehir içinde düz yolda sürdüğüm için düz maşa çok daha ideal bana kalırsa. Ayrıca bir önceki bisikletim hidrolik frendi. Çok fazla gerek olmadığını gördüm buna da. O yüzden V fren önceliğim oldu.

Bisikletin vites takımı Sora. Başta çok içime sinmedi açıkçası ama bir iki sürünce düşündüğümden daha seri olduğunu gördüm. Kafasında soru işareti olanlar varsa Sora hiç de yabana atılır bir model değil. Bunun haricinde bisikletin maşası karbon. Maşaya adeta vuruldum. Gidip gelip maşayı seviyorum, öyle diyeyim. Takıntı işte. :) Bence bisikletin en zayıf yanı lastikleri. Michelin Dynamic Sport 28.. İleride muhtemelen lastikleri değiştiririm. Bir de önceki bisikletime göre başta biraz zorladı, çünkü lastikler çok ince ve yol tutuşuna alışkın değilim bu tip bisikletlerin. Ama kısa sürede alışabilirsiniz. Lapierre kalitesini söylemeye gerek yok zaten. Hem kaliteli hem estetik. Tavsiye ederim.

(Bilgisayarda bu fotoğrafı bulabildim. Fotoğraf ekleyeceğim.)

Scudo
Geri