Scudo Sports

Lapierre Kullanıcıları Kulübü

168 52 kadro bugün denedim 10 dakika boyunca sanki şuanki bisikletime biniyormuş gibi hissettim bir aksilik olmassa alacağım inşallah

Evet renklerine bayıldım performansı da çok hoşuma gitti (claris'ten geçiş yaptığım için olabilir :). Satıcı da sağolsun yardımcı oldu sizlere de teşekkür ederim alınca fotoğrafını atarım buraya
Aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama 1.68 52 M kadroyla büyük sıkıntılar yaşadım.

Scudo
Aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama 1.68 52 M kadroyla büyük sıkıntılar yaşadım.
Kağıt üstündeki belirtilen bütün uzunluk belirtileri benim bisikletimle aynı benim bisikletimi de 2 yıla yakın herhangi bir lokal ağrı oluşmadan kullandım yani profosyonel fit işlemi yaptırmadım ama iyi hissediyordum bugün 10 dakikalık sürüşümde de yabancı gelmedi belki bacak boylarımız farklı olduğu için sıkıntı yaşamışsınızdır. Belki de ben yanlış hissediyorumdur ama sorun olursa onu da sele pozisyonunu ve gidon boğazı uzunluğunu değiştirerek çözebilirim diye düşündüm.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merhabalar Lapierre Sensium 600 fdj modelini almayı düşünüyorum, bu veya benzer kadrolu modellerde tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?

Kağıt üstündeki belirtilen bütün uzunluk belirtileri benim bisikletimle aynı benim bisikletimi de 2 yıla yakın herhangi bir lokal ağrı oluşmadan kullandım yani profosyonel fit işlemi yaptırmadım ama iyi hissediyordum bugün 10 dakikalık sürüşümde de yabancı gelmedi belki bacak boylarımız farklı olduğu için sıkıntı yaşamışsınızdır. Belki de ben yanlış hissediyorumdur ama sorun olursa onu da sele pozisyonunu ve gidon boğazı uzunluğunu değiştirerek çözebilirim diye düşündüm.

Sensium 3.0 kullanıyorum, 52(M) kadro. Boyum 174 cm. Memnunum.

Sizin LaPierre'de (S) kadroya yönelmeniz gerekir bence ama yine de en iyi kendiniz bilirsiniz.

Sensium 3.0 kullanıyorum, 52(M) kadro. Boyum 174 cm. Memnunum.

Sizin LaPierre'de (S) kadroya yönelmeniz gerekir bence ama yine de en iyi kendiniz bilirsiniz.
Optimum olan o olabilir boy tablosuna göre ama o kadroda beğenebildiğim bir bisiklet bulamadım deneyim olacak artık.

Optimum olan o olabilir boy tablosuna göre ama o kadroda beğenebildiğim bir bisiklet bulamadım deneyim olacak artık.
M kadroda Sensium için boy aralığı 1.70 ten başlıyor çok inceledim Lapierre kadrolarını. Üst boru uzunluğu 54 küsüratlı birşey olması lazım normalde bizim boylar için 53 civarı üst boru uzunluğu yeterli oluyor. Ben gidon boğazını 80 mm ye düşürerek çözüm bulmaya çalıştım o da hakimiyeti çok çok düşürdü. Yokuşlardan korkarak iniyordum.

M kadroda Sensium için boy aralığı 1.70 ten başlıyor çok inceledim Lapierre kadrolarını. Üst boru uzunluğu 54 küsüratlı birşey olması lazım normalde bizim boylar için 53 civarı üst boru uzunluğu yeterli oluyor. Ben gidon boğazını 80 mm ye düşürerek çözüm bulmaya çalıştım o da hakimiyeti çok çok düşürdü. Yokuşlardan korkarak iniyordum.
Bisikleti aldım gibi bir şey, kendi bisikletimi satamadığım için bütçem biraz kısıtlıydı ve aslında daha çok isteyebileceğim modelleri elemek zorunda kaldım ve eski bisikletimi kışın için trainer yapmaya karar verdim. Ama şimdi bir arkadaşım ille de bana sat diyor eski bisikletimi, 1 hafta sonra sıkıntılar yaşarsam daha çok hoşuma gidenlerden birini almak için ilana koyabilirim zaten gayet uygun fiyata aldığımı düşünüyorum. Ama şimdilik deneyip görmekten başka çok bir seçeneğim yok. Tecrübelerinizi ve yardımlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim burayı haberdar tutacağım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Hocam bende Crosahill 3.0 var 55 kadro.Gidon özellikleri 460mm 16' olarak görünüyor.Ben aero bar almak istiyorum.Baktigim modellerde "25.4mm'e kadar uygundur" "31.4mm'e kadar uygundur" gibi ibareler gördüm.Benimkinin ölçüsü kaç bilmiyorum.Bunun disinda onerebileceginiz modeller varsa da bakmak isterim.

...Benimkinin ölçüsü kaç bilmiyorum...

Gidonun orta kısmındaki en geniş kısmın çapını ölçmelisiniz ama gravelde genelde 31.8 mm olur.
Hem 25.4 hem 31.8'e olanlar da var, normalde 31.8'e göre olup paketinden 25.4 için adaptör çıkıyor, örneğin:
(link)
(link)

1716554502674.png
Mükemmel hassasiyette ölçüm gerekmez, 31.8 ile 25.4 arasında çok fark olduğundan hangisi olduğu kolayca anlaşılır ki resme bakarak 31.8 diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: ErolEgemen
Lapierre Aircode hakkında bilgi fikir tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz

Bisikleti aldım gibi bir şey, kendi bisikletimi satamadığım için bütçem biraz kısıtlıydı ve aslında daha çok isteyebileceğim modelleri elemek zorunda kaldım ve eski bisikletimi kışın için trainer yapmaya karar verdim. Ama şimdi bir arkadaşım ille de bana sat diyor eski bisikletimi, 1 hafta sonra sıkıntılar yaşarsam daha çok hoşuma gidenlerden birini almak için ilana koyabilirim zaten gayet uygun fiyata aldığımı düşünüyorum. Ama şimdilik deneyip görmekten başka çok bir seçeneğim yok. Tecrübelerinizi ve yardımlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim burayı haberdar tutacağım.
Henüz pedaller gelmemesine ve yarın finalim olmasına rağmen dayanamayıp bugün Sensium 600 FDJ ile 60 km'lik ilk turumu gerçekleştirdim içinde yokuşlar ve inişlerin de bulunduğu bu sürüşte genel olarak çok bir ağrı hissetmedim, sadece Rumeli Kavağı'ndan inişte yüksek hızlarda yerler bozuk olduğu için titreme sonucu ağrı ve droplarda uzun süre kalınca boyunda anlık denilebilecek bir ağrı oluyordu ama sürüş sonrası gayet rahat hissediyorum diyebilirim. Alış sürecinde sorularıma cevap veren herkese teşekkür ederim.
20240528_074343.jpg

Henüz pedaller gelmemesine ve yarın finalim olmasına rağmen dayanamayıp bugün Sensium 600 FDJ ile 60 km'lik ilk turumu gerçekleştirdim içinde yokuşlar ve inişlerin de bulunduğu bu sürüşte genel olarak çok bir ağrı hissetmedim, sadece Rumeli Kavağı'ndan inişte yüksek hızlarda yerler bozuk olduğu için titreme sonucu ağrı ve droplarda uzun süre kalınca boyunda anlık denilebilecek bir ağrı oluyordu ama sürüş sonrası gayet rahat hissediyorum diyebilirim. Alış sürecinde sorularıma cevap veren herkese teşekkür ederim.
317590 dosyayı görüntüle
Güle güle kullanın tekere çomak sokmak istemem nasıl mutluysanız elbette öyle kullanın ama sele boyu çok alçak sanki.

• Beğen
Tepkiler: Jingim

29 Lapierre CRP Edge 7.9 11v Dağ Bisikleti ile aranıza yeni katıldım

Selam, bu bisiklet modeli ile ilgili size mesaj gönderdim. Cevabınızı dört gözle beklemekteyim. Sağ olun.

Selam,

29 Lapierre CRP Edge 7.9

Dağ bisiklet modelini aramaktayım.
Niyetim Satın almaktır. Lütfen bu konuda yardımlarınızı esirgemeyin.
İstanbul’da oturuyorum. Avrupa ( Sirkeci )
Ve Anadolu yakasındaki bazı bisikletçilere sordum Fakat kimseye denk gelmedim. Konya’da stok olarak elinde tutan “Mimoza bisiklet” var. Yorumları okuyunca düzgün bir yer olmadığını düşünerek oradan almaktan vazgeçtim. Fiziksel olarak görebilseydim, alırdım…

Sizin bildiğiniz , tavsiye edeceğiniz bir yer var mıdır? Bu bisikleti gerçekten istiyorum. Önceliğim sıfır. Mümkün olmadığı taktirde görmek koşulu ile ikinci el olmasına da razıyım. Bu konuda ilgi ve destekleriniz için teşekkür ederim.

Disklisini bulamadım diye almadım, içimde bir uktedir o kırmızı siyah lapierre :)

Yolu carraro aldım, kışlık ve dağ bayır ihtiyacımı da lapierre prorace 4.9 ile karşıladım.

Alacak olanlara şiddetle tavsiye ederim, çok keyifli alet yahu çıkması ayrı inmesi ayrı keyifli. Sanırım yakında dağ bisikletini şehirde kullanan ekibe de dahil olacağım, öyle sevdim mereti.
Selamlar, Prorace 3.9 (2022) ve prorace 4.9 (2024) arasında kararsız kaldım. 2. El almayı düşünüyorum. Bizzat kendiniz tarafından deneyimlediğinizi düşünerek bana hangisi tavsiye edersiniz?
Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim. söyleyecekleriniz , durumun müsaitliğine göre, satın alma sürecinde etki edecektir. Sağ olun var olun.

Geri