Scudo Sports

Lapierre Kullanıcıları Kulübü

Selamlar, Prorace 3.9 (2022) ve prorace 4.9 (2024) arasında kararsız kaldım. 2. El almayı düşünüyorum. Bizzat kendiniz tarafından deneyimlediğinizi düşünerek bana hangisi tavsiye edersiniz?
Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim. söyleyecekleriniz , durumun müsaitliğine göre, satın alma sürecinde etki edecektir. Sağ olun var olun.
Bütçe durumunu bilmemekle birlikte tabi ki 4.9 hocam. Hem 2 yıl daha yeni model hem de 4.9 maşa, lastik, fren ve vites olarak üst donanım, hatırladığım kadarıyla.
Tabi alacağınız arkadaşlar kullanım süresince yükseltme yapmıştır bilemiyorum bir de bu modellerde farklı varyasyon da çok çıkıyor. Bana mesela 4.9'un gx eagle geldi bir arkadaşa sx eagle. Tüm değişkenleri değerlendirerek bence ikisi de sorunsuz ise 4.9.

• Beğen
Tepkiler: _Âdem_
Scudo
Hocam pazarlık neticesinde;

Prorace 3.9: 24.000

Prorace 4.9 ise 35.000’e geliyor.

Prorace 3.9 2022 yılı olmasına rağmen çok temiz gözükmekte. Toplam olarak 2 ay kadar sürülmüş.

Prorace 4.9’da bir o kadar güzel. Bazı çizikler var ama büyütülecek bir durum değil.

İkisinin fiyatının da çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Her ikisinin vites sistemi: 1*12

Diğer kompentler dediğiniz gibi farklı.

İkisi de sanırım orta seviye de.

Bütçem prorace 3.9 için oldukça yeterli. Biraz zorlasam prorace 4.9 ‘da alabilirim.

Hocam pazarlık neticesinde;

Prorace 3.9: 24.000

Prorace 4.9 ise 35.000’e geliyor.

Prorace 3.9 2022 yılı olmasına rağmen çok temiz gözükmekte. Toplam olarak 2 ay kadar sürülmüş.

Prorace 4.9’da bir o kadar güzel. Bazı çizikler var ama büyütülecek bir durum değil.

İkisinin fiyatının da çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Her ikisinin vites sistemi: 1*12

Diğer kompentler dediğiniz gibi farklı.

İkisi de sanırım orta seviye de.

Bütçem prorace 3.9 için oldukça yeterli. Biraz zorlasam prorace 4.9 ‘da alabilirim.
Fiyat farkı çokmuş. İsterseniz 3.9u alıp o aradaki farklı ihtiyaca göre belki tubeless bir jant setine, daha iyi bir lastiğe veya uyguna denk gelirse di2'ya ayırabilirsiniz.
Şahsen ben ikisi arasındaki farkı fark edebilecek kadar profesyonel bir mtb kullanıcısı değilim, havalı maşa mı havalı maşa, 1x12 mi, benim için bunlar yeterli.

Fiyat farkı çokmuş. İsterseniz 3.9u alıp o aradaki farklı ihtiyaca göre belki tubeless bir jant setine, daha iyi bir lastiğe veya uyguna denk gelirse di2'ya ayırabilirsiniz.
Şahsen ben ikisi arasındaki farkı fark edebilecek kadar profesyonel bir mtb kullanıcısı değilim, havalı maşa mı havalı maşa, 1x12 mi, benim için bunlar yeterli.

Anladım. Değerli fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim hocam. İşiniz rast gelsin, inşAllah.

• Beğen
Tepkiler: Mazm
Aramızda Lapierre zesty tr 4.9 kullanan var mı?
Önerir misiniz?

Merhaba
Lapierre zesty 5.9 kullanıyorum alalı 14 ay oldu gayet memnunum
Sağolun hocam. Zesty 4.9 daki shock noname olduğu için kafamı karıştırıyor. Performansı iyi midir, yedek parçasını bulmakta sıkıntı yaşar mıyım?

Geri