Scudo Sports

Lapierre Kullanıcıları Kulübü

Sıfırken çok güzel suluk ama 3 5 kere tak çıkar yapınca renkler birbirine giriyor:)
Aynen. Bir yerde boyanın çabuk çıktığını ordan da eline, gidon sargısına falan bulaştığını söylemiş bir kullanıcı. Görseli güzel ama kullanımı sorunlu gibi...

Scudo
Merhabalar. Foruma bugün kayıt oldum. Aranıza lapierre audacio 300 ile katıldım :) Çok fazla yol bisikleti kullandım ama bu kadar rahat bir bisiklet kullanmadım. Bisikletim sora set takımına sahip bir tek 14. Vites geçişinde ses sorunu var. 0 aldım, inşallah ses olayınıda hallettim mi uzun turlar beni bekliyor. Şimdiden 400 km yaptım. Herkese hayırlı forumlar.224337 dosyayı görüntüle
Merhabalar. Foruma bugün kayıt oldum. Aranıza lapierre audacio 300 ile katıldım :) Çok fazla yol bisikleti kullandım ama bu kadar rahat bir bisiklet kullanmadım. Bisikletim sora set takımına sahip bir tek 14. Vites geçişinde ses sorunu var. 0 aldım, inşallah ses olayınıda hallettim mi uzun turlar beni bekliyor. Şimdiden 400 km yaptım. Herkese hayırlı forumlar.224337 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun dostum kazasız belasız kullanman dileğiyle.model yılı nedir acaba? Audacio 300 ler mavi renkti diye hatırlıyorum. Tabi yılına göre renk değişimi farklıdır. Çok güzel bir bisiklet 👍

• Beğen
Tepkiler: ZirZop
@Ysryyn artık benim degil degistirdim bisikleti.
Bu arada mavi-beyaz-kırmızı FDJ propeleton takımının renkleri.

Son düzenleme:
Bisikletin kendi suluğu var fakat uzun süre kapalı kaldığı için plastik koku yapmış. Termal suluk kullanıyorum şimdilik. Koku gitsin diye kapağını açtım fakat hala gitmedi. Kendi suluğu güzel. @ZirZop E5BDDA9D-7929-4C3F-8AC5-6E51F350D556.jpeg
Güzel bisiklet. Güle güle kullanın. Şişe şöyle bişey ayarlarsanız daha yakışır gibi...
Bu arada teşekkür ederim 😆

Bisikletin kendi suluğu var fakat uzun süre kapalı kaldığı için plastik koku yapmış. Termal suluk kullanıyorum şimdilik. Koku gitsin diye kapağını açtım fakat hala gitmedi. Kendi suluğu güzel. @ZirZop 225198 dosyayı görüntüle

Bu arada teşekkür ederim 😆
Plastiğin kokusunu çabuk alsın istiyorsanız, şişenin içine toz vanilya koyun, suyla çalkalayın, bu vanilyalı suyla dursun. Koku daha çabuk kaybolur. Bazı şişe üreticileri üst model şişeleri vanilya kokulu çıkartıyor zaten...

Biraz eski bir mesajdan alıntı yapıyorum, idare edin :)

Yanlış görmüyorsam matara çantası kullanıyorsunuz. Marka modeli var mıdır acaba?
çok oldu alalı, aliexpress ten almıştım 4 sene kullandım. şu an duruyor kalemlik oldu 🙂

• Beğen
Tepkiler: musAKka
Bunu almayı düşünüyorum, fiyatına değermi

(link)

3 hafta önce lapierre raid 229 alarak katıldığım grup. 2. el tabiki

@Hakan000 bence değmez.
Neden diye soracak olursaniz 10500 tl ye 105 r7000 li yada ultegra r8000 li bisikletler alınabilir. Ne alinacak diye soracak olursaniz.
(link)
(link)
(link) sıkı pazarlikla ultegra reborn olabilir.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@trainspotting35 Endurance kadro bakıyorum, ruble en az 11-32 olmalı. Giant mağazasına gitsem bu fiyata bulurmuyum acaba. Bisan lara hiç bakmadım

@trainspotting35 Endurance kadro bakıyorum, ruble en az 11-32 olmalı. Giant mağazasına gitsem bu fiyata bulurmuyum acaba. Bisan lara hiç bakmadım
Yukarıdakilerin hiçbiri endurance kadro değil, endurance kadro arıyorsanız size yurtdışından bir alternatif sunayım.
(link)
@trainspotting35 siz iyi bilirsiniz mağazayı 😂

Bunu almayı düşünüyorum, fiyatına değermi

(link)
Kadro fena değil ancak komponentler zayıf. Upgrade için epey para harcamanız gerekebilir.

Saygılar...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Plsty
Geri