Şu anda forumda yazan bisiklet boyamayla ilgili bir yazıyı okumaya başladım ben bu gazla heralde 1 saat içinde boyamaya başlicam gibi geliyor (güzel olmiyacağını biliyorum ama olsun daha ilk denemem olacak).Resimlerini bolca kötü yorum almak için atacağım huhhuhu çok pis gaza geldim
mutlaka iyice çalkalayın spreyi 4-5 dk bir yerde okumuştum önce ılık suda bekletip öyle çalkalıyorlardı mutlaka uzaktan tutun ve ince zımpara yapın sonra nalbur da satılır mumlu bez arabacılar iyi bilir bu dediğimi her yerini silin ( yüzeydeki bütün yağı pisliği alır ) acele etmeyin yavaş yavaş
Boğazı spacerlerin üzerinde - dereceli şekilde takarsanız daha güzel durur hemde yükseklik ve geometri olarak fark etmez diye düşünüyorum
Bu arada güzel bisiklet güle güle sürün
aynen Hakan Bey daha ayara çıkamadım malum istanbul kar kıyamet eğik kullanmayı seviyorum bakalım bir ayara çıksam boğazı eksi dereceye ye çeviricem ama önce bir denemem lazım sadece incecik bir spacer var boğazın altında şimdilik
merhaba , aynen Erdal abi çeviricem boğazı benimde gözüme çok battı evde bakışıyoruz şuan sadece bir kadronun üstüne 105 set ekleyince güzel oldu
kar bittikten sonra başlıyorum kondisyona umarım pedallarız bir gün iyi akşamlar
dayanamadım -6 dayız
buda renklerine bayılıp aldığım bir o kadarda sağlam alyan setim