Yağız Gökmen
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.099
- İsim
- Yağız GÖKMEN
- Bisiklet
- Focus
Merhaba arkadaşlar bisikletle olan uzun bir aradan sonra geçen sene bir gazla gidip sedona 310 almam bir oldu kendisi hemen burada

'düz asfaltta kullanan her şehir bisikletçisi elbet yolla geçiş yapacaktır' -Peter SAGAN
Birlikte güzel km ler yapmaya başladık A noktasından B noktasına gidiyorduk ama bu gidişler yavaş gelmeye başladı bir şeyler yapmalıydım benim gibi takıntılı bir adam için bunu satmalıydım ve kendisi İTÜ de okuyan güzel bir kardeşimize gitti iyi günlerde kullanıyordur umarım.
şimdi geldi sıra yollara bakmaya sahibinden de bir abimiz mosso sunu satıyordu şimdi akıllarda tek bir soru
MOSSO ???
şöyle bir şey söliyim hiç bir çekinceniz olmasın bizzat ellerimizle tarttık kadro maşa 1,8 kilo altında rijitliğine çok bir şey diyemem ama yağ gibi akıyor mübarek carbon bisiklet ağırlığında neredeyse gittik bir abimizle el sıkıştık aldık bisikleti

sonra kış bisiklete binemiyoruz bir şeyler yapmalım böyle olmaz kadro arayışına girdim ve karşıma lapierre çıktı 10 dk içinde el sıkıştık ve hemen aldım kadroyu.
105 setimizi buna aktaracaktık ama nasıl ?
Hüseyin Şahin abim le konuştuk
-kadro lazım dedi
-tamam abi
-banada jant lazım dedim
-atla gel izmite dedi
-tamam dedim
ve soluğu İzmit te Hüseyin abi nin yanında bulduk.Hüseyin abiye bir kez daha çok teşekkür ediyorum kadro-jantı verdik adam bize jant lastik verdi fsa sele borusu verdi baktı bisiklete bunda bir şeyler eksik al sana siyah aynakol bir daha baktı siyah fren bacakları sonra göz ucuyla baktı al sana siyah orta aktarıcı döndü bana ben sana gel pişman olmazsın dedim dedi
eşi çocukları harika insanlar ve inanın evindeki bisikletleri görmeniz lazım 
1.5 bisiklet gittik 1 bisiklet döndük atladık geldik İstanbul a ön fren bacağımızın montaj vidası 5 mm lik bir fark ile bize naz yaptı senin nazını bisiklet forumda alacam dedim
ve konuyu açtık hızır acil gibi yetişen Edip Dinçer abimiz nokta atışı ile kardeşim git buradan vidayı al diyerek ten sorunu hallettik inanın bu forum harika özelden bir vida için çok yazan oldu teşekkürler herkese 
1.5 az yağlı yol bisikleti buyrun
(link)
şimdi gelelim yeni oğlumuza :
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Sele miz ve Gidon boğazımız kargoda onları bekliyoruz
bisikletteki kırmızılıklar yok olacak kargomuz sağ salim geldiğinde bisikletimi gördünüz gören olursa bir zil bir selam bekliyorum 
speclerimiz:
Lapierre alüminyum kadro carbon maşa
full 105 set
Fsa sele borusu
Ea 70 gidon
Dt swiss axis 2.0 jantlar
Buda Almanya da iş gezisinde bir fırsat yaratıp alabildiğim km saati hava sıcaklığı , eğim gibi değerler mevcut gidon boğazı gelince oda takılacak ufak bir inceleme yazarım herkese bol pedallar
(link)

'düz asfaltta kullanan her şehir bisikletçisi elbet yolla geçiş yapacaktır' -Peter SAGAN
Birlikte güzel km ler yapmaya başladık A noktasından B noktasına gidiyorduk ama bu gidişler yavaş gelmeye başladı bir şeyler yapmalıydım benim gibi takıntılı bir adam için bunu satmalıydım ve kendisi İTÜ de okuyan güzel bir kardeşimize gitti iyi günlerde kullanıyordur umarım.
şimdi geldi sıra yollara bakmaya sahibinden de bir abimiz mosso sunu satıyordu şimdi akıllarda tek bir soru
MOSSO ???
şöyle bir şey söliyim hiç bir çekinceniz olmasın bizzat ellerimizle tarttık kadro maşa 1,8 kilo altında rijitliğine çok bir şey diyemem ama yağ gibi akıyor mübarek carbon bisiklet ağırlığında neredeyse gittik bir abimizle el sıkıştık aldık bisikleti

sonra kış bisiklete binemiyoruz bir şeyler yapmalım böyle olmaz kadro arayışına girdim ve karşıma lapierre çıktı 10 dk içinde el sıkıştık ve hemen aldım kadroyu.
105 setimizi buna aktaracaktık ama nasıl ?
Hüseyin Şahin abim le konuştuk
-kadro lazım dedi
-tamam abi
-banada jant lazım dedim
-atla gel izmite dedi
-tamam dedim
1.5 bisiklet gittik 1 bisiklet döndük atladık geldik İstanbul a ön fren bacağımızın montaj vidası 5 mm lik bir fark ile bize naz yaptı senin nazını bisiklet forumda alacam dedim
1.5 az yağlı yol bisikleti buyrun
(link)
şimdi gelelim yeni oğlumuza :
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Sele miz ve Gidon boğazımız kargoda onları bekliyoruz
speclerimiz:
Lapierre alüminyum kadro carbon maşa
full 105 set
Fsa sele borusu
Ea 70 gidon
Dt swiss axis 2.0 jantlar
Buda Almanya da iş gezisinde bir fırsat yaratıp alabildiğim km saati hava sıcaklığı , eğim gibi değerler mevcut gidon boğazı gelince oda takılacak ufak bir inceleme yazarım herkese bol pedallar
(link)