Scudo Sports

Lapierre Audacio 400 Shimano 105 Dt Swiss

Yağız Gökmen

Forum Bağımlısı
Tepki
1.099
İsim
Yağız GÖKMEN
Bisiklet
Focus
Merhaba arkadaşlar bisikletle olan uzun bir aradan sonra geçen sene bir gazla gidip sedona 310 almam bir oldu kendisi hemen burada
10533978_10204121969063110_1465330093_n.jpg

'düz asfaltta kullanan her şehir bisikletçisi elbet yolla geçiş yapacaktır' -Peter SAGAN :D

Birlikte güzel km ler yapmaya başladık A noktasından B noktasına gidiyorduk ama bu gidişler yavaş gelmeye başladı bir şeyler yapmalıydım benim gibi takıntılı bir adam için bunu satmalıydım ve kendisi İTÜ de okuyan güzel bir kardeşimize gitti iyi günlerde kullanıyordur umarım.

şimdi geldi sıra yollara bakmaya sahibinden de bir abimiz mosso sunu satıyordu şimdi akıllarda tek bir soru
MOSSO ???
şöyle bir şey söliyim hiç bir çekinceniz olmasın bizzat ellerimizle tarttık kadro maşa 1,8 kilo altında rijitliğine çok bir şey diyemem ama yağ gibi akıyor mübarek carbon bisiklet ağırlığında neredeyse gittik bir abimizle el sıkıştık aldık bisikleti

10847068_10204493809358885_305405371_n.jpg

sonra kış bisiklete binemiyoruz bir şeyler yapmalım böyle olmaz kadro arayışına girdim ve karşıma lapierre çıktı 10 dk içinde el sıkıştık ve hemen aldım kadroyu.
105 setimizi buna aktaracaktık ama nasıl ?
Hüseyin Şahin abim le konuştuk
-kadro lazım dedi
-tamam abi
-banada jant lazım dedim
-atla gel izmite dedi
-tamam dedim :D ve soluğu İzmit te Hüseyin abi nin yanında bulduk.Hüseyin abiye bir kez daha çok teşekkür ediyorum kadro-jantı verdik adam bize jant lastik verdi fsa sele borusu verdi baktı bisiklete bunda bir şeyler eksik al sana siyah aynakol bir daha baktı siyah fren bacakları sonra göz ucuyla baktı al sana siyah orta aktarıcı döndü bana ben sana gel pişman olmazsın dedim dedi :) eşi çocukları harika insanlar ve inanın evindeki bisikletleri görmeniz lazım :D

1.5 bisiklet gittik 1 bisiklet döndük atladık geldik İstanbul a ön fren bacağımızın montaj vidası 5 mm lik bir fark ile bize naz yaptı senin nazını bisiklet forumda alacam dedim :D ve konuyu açtık hızır acil gibi yetişen Edip Dinçer abimiz nokta atışı ile kardeşim git buradan vidayı al diyerek ten sorunu hallettik inanın bu forum harika özelden bir vida için çok yazan oldu teşekkürler herkese :)

1.5 az yağlı yol bisikleti buyrun

(link)

şimdi gelelim yeni oğlumuza :

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Sele miz ve Gidon boğazımız kargoda onları bekliyoruz :) bisikletteki kırmızılıklar yok olacak kargomuz sağ salim geldiğinde bisikletimi gördünüz gören olursa bir zil bir selam bekliyorum :)

speclerimiz:

Lapierre alüminyum kadro carbon maşa

full 105 set

Fsa sele borusu

Ea 70 gidon

Dt swiss axis 2.0 jantlar

Buda Almanya da iş gezisinde bir fırsat yaratıp alabildiğim km saati hava sıcaklığı , eğim gibi değerler mevcut gidon boğazı gelince oda takılacak ufak bir inceleme yazarım herkese bol pedallar
(link)

Dosyalar

• IMG_5936.JPG
    IMG_5936.JPG
    161,3 KB · Okunma: 85
  • IMG_5940.JPG
    IMG_5940.JPG
    172,6 KB · Okunma: 74
Scudo
Ben de aynı kadronun 2013 modelini kullanıyorum. Güzel bir seçim olmuş. Yalnız sele ve lastik değişimiyle daha güzel bi renk uyumu yakalayacağınızı düşünüyorum :) İyi günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
@Yiğit Dikici

çok teşekkür ederim sonradan ekledim siparişlerim yolda sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Hayırlı olsun, kadro çok şık ama bence de kırmızı lastik uyumu bozmuş.
Beyaz şeritli veya düz siyah lastik taktırırsanız daha güzel duracaktır. :)

Hayırlı olmasını diliyorum. Harika bir bisiklet çıkmış ortaya. Yaklaşık 3 ay önce epey araştırdığım bir kadroydu. Bunu epey bi eskidin daha sonrası da bir üst model olur inşallah. Hüseyin abi ile bende bi tanışayım 15 dklik mesafedeyiz.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin ŞAHİN
@Berke K.

Teşekkür ederim aynen şuan kırmızılar uyumu bozuyor kış sezonu bitirir bu lastikler,yaza güzel beyaz yanaklı bir lastik güzel olabilir.

@Yağız Gökmen

Evet, mavi siyah bisikletlere beyaz yanaklı lastikler de güzel gidiyor belki benimki size yol gösterebilir. :)

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hizliresimyukle.com%2Fimages%2F2014%2F05%2F25%2FDSC_0037.jpg&hash=b1bd5778131758a6fb44f1077fb61803

• Beğen
@Samet POLAT

çok teşekkürler Hüseyin abiyi övmek için söylemiyorum bisiklet erbabı bir insan zaten evine girince bisiklet sayısını görünce insan dumur oluyor insan:)

@Berke K.

aynen hocam işte budur bakalım yaza bile kalmayız belki uyum harika sizin canavarında :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
" Buda benim bisiklet" diyerek altına fotoğrafları atmak yerine böyle aciklayici ve akıcı bir anlatım çok daha hoş olmuş :) bisiklet hoş duruyor güle güle günlerde kullanın ;-)

• Beğen
@Olgun Zengin
çok teşekkür ediyorum buda benim bisikleti kısmına kesinlikle katılıyorum bisikleti zaten biliyoruz :D sen bize olayını hikayesini anlat diyesi geliyor insanın :)

• Beğen
Tepkiler: geloturikidakka
Gidon bandi da hos olabilor,2013 abisinde boyle duruyor :)

Dosyalar

• IMAG0472.jpg
    IMAG0472.jpg
    48,2 KB · Okunma: 90
  • Beğen
@Selami53

sizin bisiklette ilanlarda sanırım canavar maşallah :) gidon bantını değiştimiycem şimdilik sanırım en kötü yarısını yapıcam bakalım yavaş yavaş oynıyacam bisikletle

Hayırlı olsun çook güzel.Ama bence bir ara lastikleri değiştirin rengi uymamış :)

• Beğen
@Emre Akkanat

Teşekkürler aynen yukarıda dediğim gibi listenin başında lastikler geliyor görünüşten çok daha iyi bir takıma geçmek istiyorum

• Beğen
Tepkiler: Emre Akkanat
Güle güle kullan kardeşim :) inşallah kazasız belasız bol KM ler yaparsın ;)

• Beğen
Herkes kırmızı lastik yakışmamış demişte bence beyazdan çok daha güzel yakışmış yada ben sizden daha farklı renklerin uyumunu seviyor olabilirim.Bisiklet mükkemel kazasız belasız sürün :) Kırmızı lastik bir numara bir daha söylemeden edemiyecem :)

• Beğen
@Evliya

:D çok teşekkür ederim evde vailde hanımla peder beyde valla güzel durdu diyor gün ışığında çok ta kötü durmuyor aslında :)

@Hüseyin ŞAHİN

Hüseyin abicim saygılar çok saol abi iyi dileklerin için :)

Bence kendi fikrim arkadaş yukardaki yorumda mavi-siyah merida yol bisikletindeki beyaz lastik'den bence kırmızı lastik çok çok çok çok çok daha güzel zaten siyah-kırmızı efsanedir araya mavide girince mükkkemel olmuş bugün yada yarın bisikletimi boyiyacam bu üç rengimi kullansam acaba diye düşünmeye başladım yada bisikleti mavi-siyah yapıp jantlarımı kırmızı yapsam felan gerçekten mükkemel yakışmış bence hiç değiştirmeyin(KALİTESİNİ BİLMİYORUM).Neyse Allah kaza bela vermesin.

• Beğen
@Evliya

Evliya aslında şu alttaki maviler varya maşa - kadro - arka çatal orayı maskeleyip 2 renkli bir kadro yapabilirsin aynı hizada benim aklımda olan bir projedir gerçekleştirmeni canı gönülden isterim mesela alt taraf gun metal - üst taraf piono black çok yakışacağını düşündüğüm 2 renk

• Beğen
Tepkiler: Evliya
Eğer yapmayı başarırsam mükkemel olur denemeye çalışacağım.Benim bisiklet şehir bisikleti(Baccello).Yol bisikleti kadar güzel durmaz ama denemeye çalışacağım jantlarıda kırmızı yaptımmı mükkemel olur.

• Beğen
Geri