Scudo Sports

lance yarış dışı kaldı.

meyve veren ağaç taşlanır bence bırakın dopıng varmı yokmu dıye arastırmayıda bu adam neler neler kazandırmıs bu camiaya onları bir öğrenin

Scudo
@Ali Gelir

Buraya ve başka konulara Lance Armstrong karşıtı yazılar yazmışsınız. Yukarıdaki mesajınızla da birleştirince geçirdiği kanser hastalığının yalan olduğunu düşündüğünüz anlaşılıyor. Mesajlarınızı bir bütün olarak değerlendirerek bu sonuca varıyorum.

Keşke bu kadar ciddi bir hastalıkla ilgili biraz daha duyarlı olabilseniz.

• Beğen
Tepkiler: serdar canıbeyaz
@Ali Gelir

kitabını alırsanız fotoğrafarını görebilirsiniz, eski basımlarında var... benden bir tavsiye, sadece fotoğraflara bakmakla kalmayın, okuyun da... belki kafanızdaki bazı fikirler değişir.
üstelik 8.90 TL

Kitabı geçengün aldım. Resimsiz çıktı :S

Ancak gerçekten ibretlik bir hayat hikayesi var. Ve arkada yazan son paragrafı sonuna kadar hakediyor.

Dünyanın en büyük şampiyonunun hikayesidir.

Elbette yanlışları olmuştur. Hatta doping bile almıştır.
Ancak bu onun bisiklet üzerinde geçirdiği zamanları silip atmaz. Sorarım size kim kanser tedavisi görürken normal bir bisikletçi gibi antrenman yapabilir.

Eski baskıları fotoğraflı kitabın, yeni basımlarda fotoğraflar malesef yok :(

• Beğen
Tepkiler: ilkercom
Bende fotoğraflı ilk baskısı var. Gerçekten kolay okunur bir kitap ve herkes kendine göre bir ders çıkarabilir Lance'in hayatından. Bu tür insanlar sizin-benim gibi değiller, kaprisleri, ukalalıkları olur ve olağan karşılamak lazım.

Doping konusunda kesin birşey söylemek zor fakat hastalığıyla savaşırken türlü ilaçlar kullandığı, bu sayede insan vücudu ve ilaçlar hakkında oldukça derin bilgi sahibi olduğu kesin. Bir karışıklık da şurada olabilir: onun iyileşmek yada korunmak için kullandığı bazı ilaçlar, sağlıklı insanlar tarafından doping amaçlı da kullanılabiliyor. Bu çok hassas bir nokta, adam tabii ki sağlığı için gereken kürü uygulamalı, bir yandan da spor hayatına biran evvel dönmek istiyor, bu arada birşeyler olmuş yada yanlış anlaşılmış olabilir.

Gerçekten kanıtlanmadıkça ben de inanmak istemiyorum ama kitabını okursanız anlayacaksınız ki, bu adam doping almış olsa da saygıyı hakediyor. Çünkü TDF'lerden önce kendi hayatı için inanılmaz bir zafer kazandı.

Kitabı herkese tavsiye ederim. Bu tür sporcuların kötü yönlerini boşverin, size ilham kaynağı olacak iyi taraflarını örnek alın, daha mutlu ve başarılı olursunuz.

Geri