Scudo Sports

Lance Armstrong TDF 2009'u kazanabilir mi?

kazanmasa bile yeteri kadar reklem yaptı zaten...

Amaç da bu değil mi bir bakıma... Teksas valiliğine aday olacakmış söylentilere göre...

7 defa kazanmış, kendini ispatlamış, kazansa ne olur kazanmasa ne olur!

Scudo
bu saatten sonra (performanslar böyle giderse) Paris'de podyuma çıkmak onun için en iyi derece olur.

öncelikle ,tura niye geldi,geri döndü onun cevabını bilmek gerek,ama bilemiyoruz,ikicisi ,evet o gücünde olmadığını kendide söyledi, ama onun zamanındaki gibi agrasif ve güçlü bisikletçilerde pek yok,amacı nedir bilinmez ,ama ilk 3 te podyum yapacak,yarın istediği zamanı yaparsa,seneye gerçekten isterse alır ve hiç kimsede engel olamaz.

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Lance işi zora soktu bundan sonra bence contador için çalışır ama gerçekleştirmek için baya efor sarfetmesi gerekiyor çünkü bugünkü turda bir iki defa yardımcı olsada son atağa cevap veremeyip yalnız kaldı :(

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
bence ogüce sahip olmasa o atakları yapamaz ama bence sorunu şu: eğer onlarla gidipten contadora bırakmaktansa,sonradan atak yapmayı söylüyor, turu n7 defa almış,dünya şampiyonu olmuş,gençken ,zirvedeki adamları geçmiş birisi için zorla 2. adam olmak kolay değil,ama bile bile,gitti astanaya,nedenide onda saklı....

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
bu dananın kuyruğu ventoux da kopar.yarın zamana karşı var bu farkları çok rahat kapatırlar.Yazdığım gibi Astana ilk üçe gidiyor.

cumartesi etabında ,armstrongu ve ne yapmak istedğini kısmen anlayabiliriz.seçenek çok zaten ,takım olarak baştan sarı mayo ile ilgilenmediğini söyledi,kimine göre ataklara cevap veremediği için ,bana göre şartlar öyle gerektirdğinden vermediği şeklinde,her şekilde eskisi değil!(daha)
ancak yarın neler olur ,andy umutsuzda olsa atak yapar ,bana göre contadoru geçecek kapasitede değil ,ama bu yarış ,kazalar sakatlıklar vs sonuna kadar takip gerek veya lanceı koparmak ve ilk üçe abisini sokmak için planlar vardır.dünkü dağ etabı çıkışın sonları ve inişte aralarında çok diyalog geçti neler olur bilinmez ,contadora takım olarak güvenmiyorum,lance ı satabilir,ki sanki dün öyle oldu gibi,contador iki şey istiyor gibi sarı mayo ve lancen ilk üçte olmaması,tabi kendine göre gerekçeleri vardır,kendisi takım lideri iken ,yazılı olmayarak takımın bazılarının lance ın yanında olması gibi.tabiki bunlar benim teorilerim ,ispatı yok ,ve tarafımdan hiçbir zaman ispatlanmasıda imkansız,ama madem herkesin yorum yapmasında sakınca yoksa buda benim,buyrun.

bu günkü sonuçlar çok ama çok şaşırtıcıydı.schleckler ciddi bir başarı gösterdiler zamana karşıda.yarın klasman değişmez. ventoux resmen kilit nokta oldu ki ana klasman ctesi günü bir anda 2 saxo 1 astana olabilir. Riis çok akıllıca oynuyor.

Geri