cumartesi etabında ,armstrongu ve ne yapmak istedğini kısmen anlayabiliriz.seçenek çok zaten ,takım olarak baştan sarı mayo ile ilgilenmediğini söyledi,kimine göre ataklara cevap veremediği için ,bana göre şartlar öyle gerektirdğinden vermediği şeklinde,her şekilde eskisi değil!(daha)
ancak yarın neler olur ,andy umutsuzda olsa atak yapar ,bana göre contadoru geçecek kapasitede değil ,ama bu yarış ,kazalar sakatlıklar vs sonuna kadar takip gerek veya lanceı koparmak ve ilk üçe abisini sokmak için planlar vardır.dünkü dağ etabı çıkışın sonları ve inişte aralarında çok diyalog geçti neler olur bilinmez ,contadora takım olarak güvenmiyorum,lance ı satabilir,ki sanki dün öyle oldu gibi,contador iki şey istiyor gibi sarı mayo ve lancen ilk üçte olmaması,tabi kendine göre gerekçeleri vardır,kendisi takım lideri iken ,yazılı olmayarak takımın bazılarının lance ın yanında olması gibi.tabiki bunlar benim teorilerim ,ispatı yok ,ve tarafımdan hiçbir zaman ispatlanmasıda imkansız,ama madem herkesin yorum yapmasında sakınca yoksa buda benim,buyrun.