@Oğuz kurt
Oğuz Bey,
Bisiklet tur işini normalleştirmeye çalışmak konusunda en çok emek veren kişi olduğumu sanıyorum.
Forumda bin kere "alabileceğiniz bisiklet en iyi bisiklettir" yazdım. Google şahittir.
Katıldığımız her programda, insanlar korkmasınlar, yola çıksınlar, kervan yolda düzülür dedik.
Okan Bayülgen'in programında dahi "herkes yapabilir" dedik, you tube şahittir.
Acımasız bir yorum olmamış mı sizce yazdığınız?
Forumda 1 ayını dahi doldurmadan.
Yukarıda anlatmak istediğim şudur,
başarılı olanın arkasında hep kendinde olmayan bir şey olduğuna inanan bir toplumuz biz.
Şundan dolayı eksiğim demeyiz ve bu yüzden kendimizi az geliştiririz.
( Dün kayakla atlama şampiyonasına bakıyorum, sıkı durun Gana, İran, Bosna Hersek, Nijerya dan yarışmacı var,
maalesef Türkiye'den yok )
Çünkü çevremde,
hocam senin bisiklet 1000 euroymuş ( yani o bisiklet onda olsa o da hindistan yollarına vuracak kendini )
hocam bu 8000 lik dağlara çıkanlar oksijen kullanıyormuş ( deniz seviyesinde aldığı oksijeni bile kullanamıyor halbuki bunu söyleyen )
hocam sizin bebek kendi uyuyormuş bir de güven nesnesi varmış ( sanki 2009 modeller böyle ve biz bunun olması için hiç bir şey yapmadık, onun bebeğini sallaması şanssızlık, bizimkinin kendi kendine uyuması şans, güven nesnesi zaten gökten düştü, yada tanıdığımız üfürükçü hocalar muska yazdı

)
nefes açmak için bir alet kullanıyormuşsunuz nereden alabiliriz ( dünya dalış rekortmeni bir arkadaşıma en çok sorulan soru, o aleti alsa Mariana çukuruna inecek Allah'ın izniyle vatandaş)
bir başarıya kulp takanlar ve tek bir noktaya takılanlar var ve ömürlerini başkalarının şanslı olduğunu düşünerek çürütüyorlar.
Yani diyorum ki iş kemanda değil, iş insanın kendinde. her insan eğer isterse atomu da parçalayabilir. Ama parçalamayacaktır o ayrı.
Herkes 140 kg yükle, bebeğiyle, eşiyle bisiklet turu yapabilir.
Yapmayacaktır o ayrı.