Ben sahsen inanmiyorum ama yaptiysada ben affediyorum; Cehenneme gitmeyecektir

Nedenmi? Yaptigi kendi acisindan zararlidir ama bu kanser olayi, kendisinin hayata bakis acisini degistirmistir! Bir insana veya hayvana yardim etmek kadar guzel birsey yoktur ki istatistiklere bakarsaniz isini en hazla yapan insanlar, basklarina yardim etmeyi gorev edinmis insanlardir. Bir insan kendinde kotu birseyler buluyorsa veya degersiz hissediyorsa, baskalarina yardim ederek bu olumsuzluklari unutur ve hem kendine hemde topluma yarar saglar. Lance belki kendine zarar vermistir (Dedigim gibi ben inanmiyorum cunku kim en tepedeyse ve seviliyorsa, her zaman indirilmeye calisilir!) ama bir o kadarda bircok insanin hayatini kurtarmistir, yardim etmistir, ve etmektedir. Livestrong urunlerini alanlar iyi bilirki, aldiginiz urune gore, satilan urunlerin belli bir kismi Livestrong yardim kurumuna gider ve bu gelir kanser arastirmalarina gider. (Kanser olmak istemiyorsaniz spor yapin, adam gibi beslenin, zamaninda yatin, kafanizda dakka basi telle gezmeyin, vs vs

Suna emin olunki bu adamdan nefret eden 1000 kisi varsa sevende milyonlarca kisidir! Ben sporla cocuklugumdan beri ugrasan ve inanilmaz seven bir insanim. Amerika'da kaldigim uzun sure icerisinde bisiklet olayina daha cok asildim (Spor cenneti evelallah. Orda spor yapmiyorsaniz, zaten hicbir yer sizi gaza getiremez!) ve Lance sayesinde daha cok sevdim. Livestrong urunlerini cok seviyorum cunku insanliga bir yardiminiz oldugundan kendinizi cok iyi hissediyorsunuz. Neyse, severim Lance Baba'yi sempatik adamdir!

Doping yapan sporcuda oldukca hat safhadadir! Tabii ki bu dogrudur demek istemiyorum ama inanin ona b.. atanlarin coguda doping yapmis veya yapiyor olabilir! Ben artik medyanin hicbir seyine inanmiyorum. Bu dunyada hersey satilmis birader. Gazeteler bile yanli haber yaparken, spor haberlerininde dogruluguna pek inanmiyorum.