Scudo Sports

La Vuelta

Murat Eren

Daimi Üye
Tepki
235
Bisiklet
b'Twin
Fransa bisiklet turu bitti.Giro'yu Contador TdF'yi Evans aldı.La vuelta'yı kim alacak.Bana göre genel klasmanı etkileyecek etaplar 9-11-14-15-belki 17.Kimin katılacağı soru işareti.Tdf'dekiler katılmaya bilirler.Nibali-Rodriguez kesin favori.Cas davası Contador'u etkiliyor.Cas'tan Contador lehine bir sonuç çıkarsa gelebilir.Sanchez.Igor Anton da kesin.Scarponi.Menchov.Cavendish-Petahcci-Farrar-Greipel-Rojas-Ventoso.Yine iyi bir tur.Contador gelmesi gerek.Heyecan katıyor.

Scudo
Sammy Sanchez katılmayacağını söylemişti ama basq ülkesinden geçiyor bu sene vuelta. Euskaltel asılmak isteyecektir.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Contador'un davası kasım ayına ertelendi ve katılmayacağını açıkladı

Vuelta için en ciddi adaylar Nibali, Menchov ve Scarponi. İyi bir tur bizi bekliyor.:) Bu üçlü içinde ise formda oldukları taktirde en şanslısı Menchov. Yarışın yapıldığı mevsim, iklim ve turun genel niteliği tamamen Menchov' un sevdiği tarzda. Daha önce 2 kez kazandı, 2007 de kazandıktan sonra ise ağırlığı Giro ve Fransa ya çevirdi. Giro yu kazanmayı başardı ancak bu yarışların yapıldığı tarihler bu Rus bisikletçisinin pek kendi niteliğine uymuyor. Vuelta ise herşeyiyle ona uygun bir tur. 4 yıl aradan sonra tekrar öncelikli olarak Vuelta hedefi ile sezona başladı. Muhtemelen 3. kez kazanacaktır.

Arkadaşlar tura daha çok var ama erkenden konuyu açmanız beni sevindirdi . Hele bir kadrolar tam açıklansın , o zaman tahminlerde bulunuruz .

Tabii ki Nibali tahtını korumak isteyecektir . Peter Sagan'ı da bu turda görmeyi arzuluyorum .

Gilbert katılır mı acaba? Ben menejer olsam bu adamı daha fazla yıpratmam ama seyircilerde muhakkak Gilbert'i görmek isteyecektir . İspanyollar ve Basklılar için en güzel şov bu şov .

Bekleyelim görelim

Vuelta 2011 Tanıtım Etaplar

(link)

Geçen sene genel klasman

1 NIBALI, Vincenzo (Liquigas - Doimo) 87h 18' 31"
2 MOSQUERA MIGUEZ, Ezequiel (Xacobeo - Galicia) + 43"
3 VELITS, Peter (HTC - Columbia) + 3' 04"
4 RODRIGUEZ OLIVER, Joaquin (Katusha) + 4' 22"
5 SCHLECK, Fränk (Saxo Bank) + 4' 45"
6 TONDO VOLPINI, Xavier (Cervélo Test Team) + 4' 54"
7 ROCHE, Nicolas (Ag2r - La Mondiale) + 5' 05"
8 SASTRE CANDIL, Carlos (Cervélo Test Team) + 6' 08"
9 DANIELSON, Tom (Garmin - Transitions) + 6' 18"
10 SANCHEZ GIL, Luis Leon (Caisse d'Epargne) + 7' 44"

Yeni konu açmak istemediğimden burada haber vereyim dedim.

30 Temmuz günü Clásica Ciclista San Sebastián 2011 yarışı var. Bask bölgesinden güzel manzaralar

Start list :(link)
Yayın ve bilgi :(link)

1 Ağustos'ta ise 68.Polonya Bisiklet Turu başlıyor . İspanya Turu öncesi son ciddi hazırlık .Nibali , Scarponi , Sagan birçok ünlü orada

Start list :(link)
Bilgi :(link)

Peter Velits bu sene Vuelta'ya katılacak mı bir bilginiz var mı? Katılırsa iddialı olabilir bence; geçen sene 3. olmuştu ve bu yılki Tour de France'da Cavendish için kendini feda etmese klasmanda daha üst sıralarda olabilirdi bence. 19. bitirmişti yanlış hatırlamıyorsam TDF'yi.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Göktürk Gügünağaoğlu

Kadrolar tam olarak belli değil . Benim tahminim , ünvanını korumak için katılacağı yönünde ama aynı performansı gösterebilir mi onu söylemek için daha erken .

Bugünkü San Sebastian yarışında HTC Highroad'un amacı Velits'e podyum yaptırmakmış
(link)

Resmi site :(link)

Bu arada 22 Ağustos'ta USA Pro Cycling Challange kapsamında önemli bir tur var

(link)

Birçok ünlü bisikletçi de (Cadel , Schleckler) buraya katılacak

Konuyla alakası yok ama bunu sizle paylaşayım . Danimarka takımının Trabzon Gençlik Olimpiyatlarında yarış öncesi parkuru tanıma antremanı

(link)

OMEGA PHARMA LOTTO kadrosu
Jan Bakelands
Francis de Greef
Adam Hansen
Gert Dockx
Olivier Kaisen
Sebastian Lang
Vicente Reynes
Jurgen Van de Walle
Jurgen Van den Brock

AG2R LA MONDIALE
Cyril Desser
Nicholas Roche
David Le Lay
Dmitri Champion
Steve Houonard
Lloyd Mondory
Guilliamue Bonnafond
Mathieu Perget
Matteo Montaguti

TEAM KATUSHA
Horrach Ripoll
Vlademir Karpets
Alexander Kuchynski
Alberto Losada
Daniel Moreno
Luca Paolini
Joaquim Rodriguez
Yuri Trofimov
Evgeni Yorganov

Liquigas Cannondale Takım kaptanı : Vincenzo Nibali

Peter Sagan , Eros Capecchi, Valerio Agnoli, Damiano Caruso, Francesco Bellotti, Mauro Da Dalto, Alan Marangoni ve Dominik Nerz.

• Beğen
Tepkiler: Eren Tublek
@Murat Eren Bence Jakob Fugslang . Cancellara yine Dünya Şampiyonası için antreman yapar ; km doldurur

• Beğen
Tepkiler: Eren Tublek
Saxobank liderliğini Chris Anker Sorensen yapacakmış. Önceki yıllarda Schleck ve bu sene de Contador için vargücüyle çalışan biri olarak bu ödülü hak ettiğini düşünüyorum. Farklı bir role soyunmasını ve performansını izlemek ilginç olacak.

@Cem Unden

Belki konu ile biraz alakasiz ama
artik onumuzdeki yildan itibaren Nibali yi TdF te de gormek istiyorum.Bance bunu coktan haketti.

• Beğen
Tepkiler: Çagatay Çimşit
Geri