caglara.
Aktif Üye
- Tepki
- 651
- İsim
- Çağlar A.
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ayrıca, 3. etapta da tahminen kimse büyük bir atak yapmaz. Prolog ve sprint etabı sonrası genel klasmancılarda herhangi bir yıpranma görmeyeceğimizden dolayı herkes diriyken atak yapılacağını da sanmam.
İşte bunlar hep yarış bittiğinde kim kazanacak diye düşünmekten... Halbusi sarı, kırmızı ve pempiş mayoyu giymiş olmanın da ayrı bir önemi var
Ben tam tersini düşünüyorum açıkçası. 3. günden genel klasmanın belirlenmesi diye bir şey söz konusu dahi olmaz zaten. Ancak 3. gün kırmızı mayoyu sırtına giyen kişi muhtemelen 7. güne kadar sırtında taşımaya devam edecek. Hatta kazara 7. günde de direnebilirse bir sonraki gün düz etapta da kırmızı kırmızı bisiklet sürme şansı olacak... Nasıl anlatsam. Sallıyorum DSM ya da Groupama'nın genel klasmanla alakalarının olmadığı ortada. Nibali'nin Fransa üstü olimpiyatlardan sonra Vuelta'da genel klasman kovalayacağını da sanmıyorum. Ki... Top tier olmayan takımlar için de 10 numero reklam şansı. 4 ya da bir ihtimal 6 gün boyunca kırmızı kırmızı parıldamaya kimse hayır diyemez.
Genel klasmancı olmayan, etap kovalamakla meşgul bir takım olsam bir numaralı hedefim 3. gün olurdu.
Son düzenleme: