Hasankaran
Aktif Üye
- Tepki
- 383
- İsim
- Hasan karan
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Merida
Selamlar kuşadası-kaş / kaş-kuşadası bikepacking turumdan bazı resimleri paylaşmak istedim
bisiklete bikepack için
newbolerin(aliexpress) bikepack çantalarını döşedim onların altına bant koydum ki çizilmesin kadro
bisikleti evde tarttım 2matara(650ml alıyor
su dolu halde tam herşey dahil 17kg geldi boş halini diğer donanımla 8,8kg oldugunu bılıyorum
donanım olarak eş dost arkadaşlardan ödünÇaldıklarım ve çanta dizilimim aşağıda anlattım
n11den aldıgım ceset torbası(21tl kargo beleş),mat olarak balonlu patlayan rulo(beyazeşyacıdan beleş), mavi branda zeytin brandası işte (egeliyim branda bol
,parmak arası terlik
ön çanta
powerbank elektronik vs para
kadro çantası
mini ocak, mini tüp,çay kahve çatal bıcak vs vs ağır eşyalar ve boş alan tabiki
kuyruk çanta
giyim vs hafif olan herşey(2dry bag aliexten 8tl),tabiki boş alan,çanta üzerine iplere 500ml cezve(sabah müsli,öğle makarna vs , kahve için ) ve büzgü çanta vardıgım sehırde konaklayacagım yere dek bol market alısverısını sehırıcı taşımak için
seyahati aslında kuşadası-kaş planlamıştım ama dönüşü otobüsle yapmak istemedim kıyamadım yol bisikletini otobüse vermeye ben çizilmesin diye onca uğraşmışken başına birşey gelmesi yamulma kırılma akord kaçma vs vs dedim pedalla dön hedef bitince dönüş yolunu salladım 3günde geldıgım yerı 4gunde geldim
2.gün MUĞLA/AKYAKA - MUĞLA/FETHİYE 101KM
3.gün MUĞLA/FETHİYE - ANTALYA/KAŞ 105KM
4.gün ANTALYA/KAŞ - MUĞLA/FETHİYE 105KM
5.gün MUĞLA/FETHİYE - MUĞLA/AKYAKA 101KM
6.gün MUĞLA/AKYAKA - AYDIN/MERKEZ 127KM
7.gün AYDIN/MERKEZ -AYDIN/KUŞADASI 104KM(GÜZELÇAMLI MİLLİPARK üzerinden)
(şehiriçi ulaşımlar vs ile stravada 850km üzeri olduğu görülmekte)
(link)
instagram storyde sıralı tüm resimler mevcut

bisiklete bikepack için
newbolerin(aliexpress) bikepack çantalarını döşedim onların altına bant koydum ki çizilmesin kadro
bisikleti evde tarttım 2matara(650ml alıyor
donanım olarak eş dost arkadaşlardan ödünÇaldıklarım ve çanta dizilimim aşağıda anlattım
- btwin triban 540ın 32telli arka jantını kullandım benımkısı 24tellı
tel kırılmasından cok korkuyordum
- 11-34t 10s ruble(aynakolum 50/34t oldugu ıcın 28jantta 1*1 oran yeterlı geldı)
- tiagra 4700 arka aktarıcı max32t desteklıyor 34tde sorunsuz olsun dıye aliexten çakma wolftooth aldım
- 28c schwalbe maraton green guard lastik taktım
- btwin matara kafesi adaptörü ile aynakolun oraya matara kafesi ekledim içine ağır olan alet tk yedek vs herşeyi ekledim
- spd mtb pedal kullandım yol pedalı dusunuyordum ıyıkı degıstırmısım performans kaybı olsada yuruyebılmek ve tek ayakkabı ıle seyahat her molada terlık gıt ayakkabı gıy ıle ugrasmamak artıları oldu
n11den aldıgım ceset torbası(21tl kargo beleş),mat olarak balonlu patlayan rulo(beyazeşyacıdan beleş), mavi branda zeytin brandası işte (egeliyim branda bol
ön çanta
powerbank elektronik vs para
kadro çantası
mini ocak, mini tüp,çay kahve çatal bıcak vs vs ağır eşyalar ve boş alan tabiki
kuyruk çanta
giyim vs hafif olan herşey(2dry bag aliexten 8tl),tabiki boş alan,çanta üzerine iplere 500ml cezve(sabah müsli,öğle makarna vs , kahve için ) ve büzgü çanta vardıgım sehırde konaklayacagım yere dek bol market alısverısını sehırıcı taşımak için
seyahati aslında kuşadası-kaş planlamıştım ama dönüşü otobüsle yapmak istemedim kıyamadım yol bisikletini otobüse vermeye ben çizilmesin diye onca uğraşmışken başına birşey gelmesi yamulma kırılma akord kaçma vs vs dedim pedalla dön hedef bitince dönüş yolunu salladım 3günde geldıgım yerı 4gunde geldim
- konaklamak vs için hiçbir ücret ödemedim(sahil park çimlik sote mekan hep buldum zaten egede sorun olmuyor)
- beslenme için sürekli marketten alışveriş yaptım ve kendim yemek yapabileceğim ekipmana sahip olarak seyahat ettiğim için dışardan yemek yemedim( ama marketten ne yedim ya
doymak bilmedim ) buna çay kahve dahil kendim yaptım
- karbon raylı sele ile kaliteli tayt forma eldiven kullandım lakin brooks b17 selemi aradım
4.günden sonra artık insan brooksu kaliteli tayta ragmen 80km sonra arıyor aga bır dahakıne brooksla cıkacagım kesin
aksamları saga sola gıdecekken hep ayakta sür sür olmuyor
aradakı fark 350gr varsın olsun beee dıyor ınsan
- 1kere lastik indi oda sıcaktan yama attı sanırım 28cye gecınce cok genlestı ıc lastık ondan 1,5lt su tasıma yetti
- eğimler zorlamadı 1*1 oran 28jantta yetti zaten %12/11/10 egımler cok nadırdı genelde 9/8/7 ve asagısı egımler vardı bryton310 ıle takıbını hep yapabıldım kadans dusurmeden nabızı fırlatmadan cıkıldı yanı
- disk fren olmayısından ötürü ve benim inişlerde bol fren kullanmamdan kaynaklı sakarı 3kere mola vererek indim ki jantlar ısınıp lastiği patlamasın diye onun dışında mola hiç vermedim inişlerde yani illa disk olsun demedim ama olsa iyi olurdu o ayrı
2.gün MUĞLA/AKYAKA - MUĞLA/FETHİYE 101KM
3.gün MUĞLA/FETHİYE - ANTALYA/KAŞ 105KM
4.gün ANTALYA/KAŞ - MUĞLA/FETHİYE 105KM
5.gün MUĞLA/FETHİYE - MUĞLA/AKYAKA 101KM
6.gün MUĞLA/AKYAKA - AYDIN/MERKEZ 127KM
7.gün AYDIN/MERKEZ -AYDIN/KUŞADASI 104KM(GÜZELÇAMLI MİLLİPARK üzerinden)
(şehiriçi ulaşımlar vs ile stravada 850km üzeri olduğu görülmekte)
(link)
instagram storyde sıralı tüm resimler mevcut