Scudo Sports

Kurtlar Vadisi

Scudo
Sevgili arkadaşlar, bu konu üzerine alıntı yaparak gönderdiğim yazı silindi ( sanırım fazla siyasi bulundu ). Bu konuda moderatör arkadaşlarımızı anlıyorum çünkü gönderdiğim yazı, bahsi geçen film ve dizinin hançi çıkar odaklarına hizmet ettiğini oldukça etkili kanıtlarla açıklıyordu. Bu forum her ne kadar çeşitli konuları barındırsa da sonuçta bisiklet forumu; ki ben bu yüzden buradayım, ve mesajımın silinmesini saygıyla karşılıyorum, bunula beraber hakkında bahsedilen eserin siyasi bir içeriğinin olması beraberinde gelen yorumlarında siyasi olmasını gerektiriyor; sonuç olarak söylemek istediğim; bu ve bunun gibi dizileri lütfen seyretmeyin ve özellikle küçüklerin seyretmelerine izin vermeyin. Çünkü bu tür yapımlar Türk İnsanının Yüksek Ahlak ve Sosyal değerlerine zarar veren birer Modern Truva Atı görevi görüyor.
Sağlık ve esenlikler dileklerimle.

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
sanırm fıorumda ban katilan arkadas ck var :D:d izlemedim izlemeyecegim izlemem de :D

Evet Ben kaçırmadan izlerdim.Tamam kabul şiddet ieriyor ama.Onun yerine koyulan programda ondan pek farkı yoktu.

Seçici davranarak film izlerim, dvd alır/kiralarım. Haftada 2 kez gibi sinemaya gidiyorum. Şuana kadar herkesin de bildiği çok fazla başarılı film sayabilirim şiddet unsuru olan. Başta Fight Club! Fight Club cahil cüheyla takımının işi diyenlerin yeraltı edebiyatı ile haberi yoktur herhalde. Yeraltı edebiyatının inandırıcılığı Kurtlar Vadisi'nde var mı? Bence yok, çünkü replikleri çoluğun çocuğun ağzında dalga konusu. Replikler dışındaki eleştirileri ben kabul etmem. Görsel şiddetse problem aydınlar SAW Türkiye'ye gelince de yürüsünler. Hem amerikan sermayesine bir darbe hoşuna gider aydın takımının. Aydın takımı diyorum çünkü biz aydınız diye yola çıkanlar hep bir show içerisinde. Bir olay hayrlatıyım. IRAK'a canlı kalkan olarak gidiyoruz diyen aydın takımı, 2 saat sonra geri dönüyordu ve basın açıklamasında soruyorlardı ne iş? Aydın takımından verilen cevap şu: "Programımız bu kadardı." SHOW'umuz bu kadardı demenin başka bir yolu.

bence eğer birilerine zarar verio da kaldırıyorlar yoksa neden boşuboşuna kaldırsalarki? hemde çok izlenen bir dizi...

"Mehmet Ali Erbil, Türk sinemasına, Türk televizyonuna zarar veriyor beş para etmez işleriyle. Ona ne zaman yaptırım uygulanacak?" Deme hakkına ne kadar sahibim? Toplum

Kendini mehdi ilan eden Polat Alemdara , kendilerine sahabe unvanı vermediği için Memati ve Abdülhey'den sert tepki geldi.

UsTaaaaa.jpgAbiiiiiiiiii.jpg

Yalnız temiz delirmiş ben takdir ettim @Tolga Özdemir abi. Acaba mehdiyken de dublör kullanacak mı? Bence yakışık almaz koskoca mehdiye dublör yok canım.

• Hahaha
Tepkiler: Tolga Özdemir
Yalnız temiz delirmiş ben takdir ettim @Tolga Özdemir abi. Acaba mehdiyken de dublör kullanacak mı? Bence yakışık almaz koskoca mehdiye dublör yok canım.

Onca kedicik başı boş mu kalsın ? Mehdi kontenjanını Hasan Mezarcı iyi dolduramıyordu zaten. Bence dublör olmadan devam etsin.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Geri