Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
Ürünleri burock2318 adlı öğrenciye verdim, pazartesi alacak. Fazladan shimano altus krank kolu ve göbeği de vardı,onları da veriyorum.

• Beğen
Tepkiler: burock2318
üzüldüm bana şuan sele borusu ve gidon boğazı lazım ama para yokk:(

gerçektengüzel davranışlar bizde bir arkadaşımıza yardım ediyoruz mahalleden çıkardığımız parçaları arkadaşın bisikletine takıyoruz hem o mutlu hem biz bisikletciler arasında böyle bir dayanışma başlatmışsak diğer insanlar arasındada dayanışma olabilir nedendir bilmem ama hiç farkettinizmi dışarıda 2 insan yaya ise birbirne omuz atıp kavga etmek için mana arar ama bisiklet üzerinde kolay gelsin merhaba iyi günler gibi diyaloglar geçiyor bunu hemen hemen hepimiz fark etmişizdir :)

Harika bir olayy.....Herkes keşke her konuda böyle duyarlı olsaa....

:in:

bende 1 adet gidon,bir adet arka süspansiyon,bir adette maşa var ama maşanın üzerindeki boya çok kötü biraz da akmış oyüzden boya çkarııcyla boyasının tamamen çkarılması gerekiyor....birde gidon boğazı var oda ynen maşann durumunda
maşa,gidon,gidon boğazı sarı renktedir
talip olan aarkadaşlara sadece Bahçeşehir içinde teslim edebilirim bahçeşehir dışına çıkarmam mümkündeğil ve elden teslim etmem gerekyor:)

@ozan_gurkan

Mesajını bir kez yazman yeterli Sevgili Ozan;
Elinde olan bir arkadaş varsa mesajına müteakip mutlaka cevap verecektir.
Sevgi ile...

ve elimde kullanmadığım 27.2 ölçüsünde bir sele borusu vardır. ihtiyacı olan arkadaşa vereceğim. kısa geldiği için değiştirmiştim.

Whistle Miwok'tan çıkma tertemiz Byte gidon, gidon boğazı, elciklerini ve az kullanılmış Wellgo klasik mtb pedallarını İstanbul Kadikoy Rıhtım yakınlarında ihtiyacı olana ya da öğrenciye elden teslim edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Kur
Mesaj da eksiklik olmuş. Ihtiyacı olan derken maddi durumu elverişli olmayan bisiklet kullanıcılarını kast ettim.

Ürünler:
Shimano ön arka tekerlek mandal kilidi
Whistle Byte Gidon
Whistle Byte Gidon Boğazı
Whistle Elcik

• Beğen
Tepkiler: arayanbulur
arkadaşlar 4 sayfa olmuş anlamsız mesajlar daha çoktu.sayfa kalabalığı oluyor ve okumadan insan bunalıyor.iyi dileklerinizi teşekkür olarak belirtmeniz yeterli diye düşünüyorm.
ozan kardeşim istediğin parçaları sürekli yazmana gerek yokki.

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
dostum senı tebrık edıyorum mıllet uc bes kurusun pesıne dusup bısıkletı seven fakat ımkanı olmayan ınsanlara yardımcı olmuyor o bakımdan sagolasın

Merhaba arkadaşlar.Yenı aldıgım Mosso falcon superlıght kadrom çatladı..Tum yıl bırıktırdıgım para gıttı boylelıkle :)Bana uygun bır kadro varmıdır elınızde?Ücretsiz veya ustune bıraz para verıp gonderebılecegınız kadro?
Şimdiden cok tesekkurler

5 sayfa boyunca sanırım baya bi yardım olmuş ancak ben herkesin düşündüğünün zıttını söyliyeceğim. bence bu olay iyiliğin süistimaline dönüşür. çok bisiklet binmek istiyen adam bakımını yaptırır 50 tl lik bisikletede biner. bir insana para karşılığı olmadan yapılan yardımlara sonuna kadar karşıyım. 5 tl bile olsa bi ücret alınmalı. daha önce küçük çapta bi olay yaşadım. insanoğlu nankör anında unutur sizi. yaşım küçük ancak tecrübe tecrübedir...

Merhaba arkadaşlar sağ pedalım kırıldı ve yeni pedal aldım.Sol pedal gayet sağlam ve bir sorunu yok. Boşta kaldı.İsteyene kargo ücretini karşılamak şartıyla gönderebilirim.Pedal temsili resmi bu : (link) Bana özel mesaj yoluyla yada 05464355615 numarasından ulaşabilirsiniz.

2008 astrodan söktüğüm v fren bacakları var pabuçlar temiz sayılır, ortadan takılan ayaklık,power elcek(amoeba çakması denebilir),27.2mm çaplı 30cm uzunluğunda sele borusu,alu suluk kafesi,çamurluk,bir çift pedal,xp eldiven

kargo ücreti karşılandığı taktirde heryere gönderebilirim. özelden ulaşmanızı tercih ederim

Geri