Merhaba arkadaşlar,
Elimde fazlalık olarak bulunan ve büyük yer kaplayan parcaları ihtiyacı olan öğrenci arkadaşlara vereceğim. Kargosunu karşılarsanız istediğiniz parcaları alıcı ödemeli gönderirim. Tek tek uğraşmayı düşünmüyorum, hepsini birden bir kişi alırsa iyi olur.
Gelelim ürünlere:
- Bir adet Setlaz Siyah Sele ( sağ arka tarafı kırık, yapıştırmıştım ama yine kırıldı. Arka, sağ ve sol uçlarında yırtıkları var. O kırığın kullanıma bir etkisi yok, ufak sesler çıkarabilir bazen.)
- 1 Adet Alüminyum sele kelepçesi (beyaz, 27.2 mm sele borusuna uyumlu, elle açılıp kapanan türden )
- 1 Adet Yeni Klasik Wellgo Pedal Dışı (sadece bir tane pedal dışı yani ayak basılan yer, mili yok. Belki birisinin işine yarar)
- 1 Çift Sedona Eldiven (Mavi, jel, l beden, 38 numara. Sağ üst kısımda dikiş yerinde ufak bir yırtığı var ama gözükmüyor)
- Bir Plastik Beto Marka Suluk Kafesi Ve Bir Tane De Demir Suluk Kafesi (İkiside sağlam, vidaları yok.)
- Bir Adet Bianchi Suluk (Mavi, sanırım lisanslı, plastik, sağlam)
- Bir Adet Alüminyum Ayaklık (Ortadan bağlanan tip, gümüş, alttaki vidası sayesinde yükseklik ayarlı)
- 1 Adet Ön - 1 Adet Arka Işık (mahalle bisikletçisinden almıştım ama sorunsuzlar. Gayet de iyi ışık veriyorlar. Takma araratları falan var.)
- 1 Adet Zil
- 1 Adet Bagaj İpi
- 1 Adet Ufak Yama Takımı (2 tane levye, bir sürüde yama, yapıştırıcısı bitti.)
Evet arkadaşlar. Verebileceğim parçalar bunlar. Siz daha iyilerini hak ediyorsunuz ama maalesef elimde bunlar fazlalık.

Malum öğrenci bütçesi.
Tek tek uğraşmayı düsünmüyorum. Yeni bisiklet toplayanlar öğrencilere işe yarar belki.
İnşallah daha iyilerini de verebileceğim günler gelir, dua edin.
Özel mesajla ulaşabilirsiniz. Yada buraya yazın, telefon numaramı ö.m ile göndereyim.
İyi forumlar...