Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
@Niyazi ALTUN

Teşekkür ederim kardeş, senin sayende birkaç gün sonra bi kask sahibi olcam
bisiklete binip kaskı her taktığımda, kendimi her güvenli hissettiğimde aklımdasın :)

@Ahmet Teoman ÇON

Kardeşim selamlar kaskın eline geçti mi acaba? dün yada bugün eline geçmesi lazımdı?
hayırlara vesile olsun.Kazadan beladan korusun seni.Hayır duasını almak ne mutlu bize.
Saygılarımla..

@Niyazi ALTUN

çok teşekkür ederim tlfda da konuştuğumuz gibi 2gün önce aldım kaskı, gerçekten yollarda artık daha kendimden eminim..

• Beğen
Tepkiler: Niyazi ALTUN
@Ahmet Teoman ÇON

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler..Kafanda eskisin diyelim:)
Kafana kasktan başka şey takma hayatta :)) hayırlı günler , iyi pedallamalar..

valla ben onu bunu bilmem ama varsa aranızda izmirden bisikleti yürür durumda olan ama vites ayarları , akord ayarları , göbekler yani kısacası tamir edilebilecek her şey için (ayrıca çıkma bir kaç parça da var elimde belki yardımı olur)
izmir güzelbahçedeyim siz getirin ben ücretsiz tertemiz yaparım yaparken de öğretirim...
not: lütfen gerçekten ihtiyacı olanlar...

Arkadaşlar benim kız kardeşimin bisikleti çalındı.11 yaşında.Eğer uygun bisikletiniz olursa bana ulaşın çok istiyordu.Bursa da ikametgah ediyoruz.Ben Adana da okuyorum.Adım Okan
0537 482 97 82 türkcel

Merhaba arkadaşlar,

Elimde fazlalık olarak bulunan ve büyük yer kaplayan parcaları ihtiyacı olan öğrenci arkadaşlara vereceğim. Kargosunu karşılarsanız istediğiniz parcaları alıcı ödemeli gönderirim. Tek tek uğraşmayı düşünmüyorum, hepsini birden bir kişi alırsa iyi olur.

Gelelim ürünlere:

- Bir adet Setlaz Siyah Sele ( sağ arka tarafı kırık, yapıştırmıştım ama yine kırıldı. Arka, sağ ve sol uçlarında yırtıkları var. O kırığın kullanıma bir etkisi yok, ufak sesler çıkarabilir bazen.)
- 1 Adet Alüminyum sele kelepçesi (beyaz, 27.2 mm sele borusuna uyumlu, elle açılıp kapanan türden )
- 1 Adet Yeni Klasik Wellgo Pedal Dışı (sadece bir tane pedal dışı yani ayak basılan yer, mili yok. Belki birisinin işine yarar)
- 1 Çift Sedona Eldiven (Mavi, jel, l beden, 38 numara. Sağ üst kısımda dikiş yerinde ufak bir yırtığı var ama gözükmüyor)
- Bir Plastik Beto Marka Suluk Kafesi Ve Bir Tane De Demir Suluk Kafesi (İkiside sağlam, vidaları yok.)
- Bir Adet Bianchi Suluk (Mavi, sanırım lisanslı, plastik, sağlam)
- Bir Adet Alüminyum Ayaklık (Ortadan bağlanan tip, gümüş, alttaki vidası sayesinde yükseklik ayarlı)
- 1 Adet Ön - 1 Adet Arka Işık (mahalle bisikletçisinden almıştım ama sorunsuzlar. Gayet de iyi ışık veriyorlar. Takma araratları falan var.)
- 1 Adet Zil
- 1 Adet Bagaj İpi
- 1 Adet Ufak Yama Takımı (2 tane levye, bir sürüde yama, yapıştırıcısı bitti.)

Evet arkadaşlar. Verebileceğim parçalar bunlar. Siz daha iyilerini hak ediyorsunuz ama maalesef elimde bunlar fazlalık.:( Malum öğrenci bütçesi. :(

Tek tek uğraşmayı düsünmüyorum. Yeni bisiklet toplayanlar öğrencilere işe yarar belki.:(

İnşallah daha iyilerini de verebileceğim günler gelir, dua edin.;)

Özel mesajla ulaşabilirsiniz. Yada buraya yazın, telefon numaramı ö.m ile göndereyim.;)

İyi forumlar...

Arkadaşlar selam,

Biz bu dönem başında bir köşeye atılmış durumda olan Dokuz Eylül Üniversitesi Bisiklet Topluluğunu devir aldık. Bu güne kadar resmi işlerle boğuştuk artık bir odamız ve 3eski bisikletimiz, 15tanede üyemiz var. Bundan önceki üyeliklerin hiçbirisi resmi yapılmadığı için rektörlük denetiminde yeni üye kayıtları alıyoruz.

Biz bisikleti olmadan topluluğumuza üye olan arkadaşlara turlarda bisiklet sağlamak istiyoruz. Üyelik bedelinin sadece 5TL olduğunu da belirtmek istiyorum.

Topluluğumuz bir kampanya başlatıyor pazartesi günü evinde kullanmadığı atıl durumlardaki bisikletlerini topluluk bünyesinde kullanmak amacıyla bisikletleri rica ediyoruz. 3 bisiklet ile işe başladık(2sini ben bağışladım). Tabi sadece bisiklet değil bu bisikletleri adam edibilmek için sele, fren bacağı, jant seti gibi parçalara ihtiyaç duyuyoruz.

Bu kampanya rektörlük denetiminde olup alınan her ürün fotoğraf çekilip demirbaş listesine kaydedilmektedir. Kampanya pazartesi günü Dokuz Eylül bünyesindeki 15688 kişiye mail yolu ile ulaştırılacak. Ben 4. sınıf öğrencisiyim topluluğu adam etmeden mezun olmak istemiyorum. Vaktimin ve maddi imkanlarımın çok büyük bir kısmını topluluğa harcıyorum.

Şimdiden ilginize çok teşekkür ederim.

Özgür ÖZTÜRK
0506 217 7070
ozgurozturk87@gmail.com

arkadaşlar bana çok acil 2 adet 24" jant lazım lastik şambiyel olursada olur olmasada jantlar akordsuz olabilir faklı olabilir. ama acilen lazım yardımcı olursanız sevinirim
herkese iyi forumlar dilerim.

iyi günler arkadaşlar. Bu güzel proje için hepinize çok teşekkür ederim.bir bisiklet toplamaya çalışıyorum ancak çok anlamadığım için zorlanıyorum.öğrenci olduğum içinde bütçem bir takım parçaları karşılamıyor.uzun gezilere çıkıyorum ancak beni lastiğin patlaması düşüncesi sürekli korkutuyor elinde yama seti veya başka benzeri bir şey olan varsa özel mesaj ile bana ulaşabilir.şimdiden teşekkürler ayrıca toplamaya çalıştığım bisikletin vites sistemi kadro üzerindeki 2 küçük koldan görülüyor ancak bu kollar kayıp ve kısa zamanda bulunması gerekiyor.bu konuda da sizlerden yardım talep ediyorum. Bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz çok teşekkür ederim ve en kısa zamanda ben de bu projeye katılmayı planlıyorum

Çok güzel bir davranış örneği..

Sanırım elimde AGP ekran kartları var çalıştıklarını biliyorum ama modellerini hatırlamıyorum

isteyene verebilirim

merhabalar benim ön ışık,arka ışık,KM saati,suluk,kask bunlara ihtiyacım var açıkcası şuan bunları alacak durumum yok elinizde kullanmadıklarınızdan hangisi varsa talibim.

İyi akşamlar arkadaşlar. Arkadaşım Serdar'a bisiklet baştan yarattık ama öğrenci oldugumuz (babaya baglı oldugumuz ve ailelerinde bisiklete karşı çıkmasından dolayı parça alamıyoruz) için Birkaç tane eksik parçamız kaldı. onlarda

-Arka attırıcı uymadığı için kaldı öylece. Kulaksız kadrolara uygun Tourney vs arka attırıcı eksiğimiz var.
-Selede üzerine oturunca oynama yapıyor neden bulamadık (büyük ihtimal sele altındaki vidalar sorunlu,
-Fren ayaklarıda sıkınca geri gelmiyor onlarda sorunlu. (eskisinden çıkanlarda uymadı)

Elinde Atıl olarak duran, Fazlalık olan ya da verecek biri arayanlar bana mesaj atarsa çok güzel olur bizim için. (Şu an gerçekten bisikleti sürmek zevkten çok işkenceye dönüyor)

Yardımlarınızı bekliyorum Arkadaşlar. Şimdiden Teşekkürler.
-

Elimde yeni bisikletimden çıkma aluminyum Bontrager sele borusu gidon ve gidon boynu var ihtiyacı olan bir öğrenci kardeşime verebilirim Kadıköy(İST.) tarafında oturuyorum

• Beğen
Tepkiler: cem deviren
Gördüğüm en güzel konu başlığı bu sanırım. tebrik ediyorum yardımcı olan arkadaşları.

kız arkadaşıma bisiklet topluyorum doğum günü yaklaşıyor ve güzel bir hediye etmek istiyorum elinizde fazlalık olarak ve varsa makuldür arkadaşlar çünkü malum bende öğrenciyim ve anne baba bütcesine bağımlı yaşamaktayım

Benimde gördüğüm en güzel konu başlığı bu. Süper. Bende şimdi bisiklet alma telaşındayım ve ilerde bende bisiklet ile ilgili parçaları umarım böyle bir konu altında ihtiyaç sahibine verebilirim. Teşekkürler paylaşımlar için.

Kask ve eldivene ihtiyacım var. İhtiyaç fazlası olan arkadaşlar benimle irtibata geçerlerse sevinirim.

(bedenler büyük olmalı...)

Geri