Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Merhabalar uzun süredir kullanmadığım
2 adet uzun kollu koşu üstü mevcut (M/L - L ) beden (termal içerikli değiller ) ihtiyacı olan arkadaşlara Antalya'dan elden, diğer illere kargo ücretinin ödenmesi karşılığında gönderebilirim.
İhtiyacı olan arkadaşlara fotoğraflarını özelden gönderebilirim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
bilyalı göbeği tornacıda rulmanlıya çevirticem diye 4 adet 6000 numara (dış çap 26mm, iç çap 10mm) rulman almıştım. göbeğin bilya yatağı çok sert olduğu için işlenemiyor, o sebeple vazgeçip rulmanlı göbek satın aldım bu rulmanlar da boşa çıktı. bakırköy veya unkapanı/eminönü civarında verebilirim.

Çeşitli ebatlarda MTB fren ve vites kabloları var bunların bir kısmı Shimano bir kısmı btwin marka. İhtiyacı olan kardesimiz alabilir.

Çeşitli ebatlarda MTB fren ve vites kabloları var bunların bir kısmı Shimano bir kısmı btwin marka. İhtiyacı olan kardesimiz alabilir.

Kablolar ticari amaç gütmeyen iyi niyetli temiz bir kardeşimize gitti. Güle güle kullansın.

Verelim. 2 adet kask var bende. İhtiyacı olan instagramdan (sokakkedisipisipisi) dm atsın. Bursa içi elden verilir.

Kullanılmamış Shimano SM-SH11 Yol pedal kali (6 derece sarı) İzmir içi elden teslim.

Allah aşkına ihtiyacı olan mesaj atmasın.:ckskc:İş ihtiyaca kalırsa herkesin her şeye ihtiyacı var.Nasıl olsa havadan geliyor, ben bunu alırsam bütçeme katkısı olur diyen aramasın.Ben bunu alayım,bir kenarda dursun, ileride lazım olur diyen aramasın.

Bisiklet sporu yapan ,kalleri eskimiş ,bu kallere bütçe ayıramayan bir kardeşimiz arasın.Verdiğim kardeşimin ismini forumda paylaşmak gibi bir şey olmayacak.''Sadece bir kardeşimize verilmiştir'' denilip geçilecek.:tskler:

Temsili foto

shimano-sm-sh11-yol-kali.jpg

Arkadaşlar ürünlere talip olan bir kardeşimize verilmiştir. İyi günlerde kullanılsın ..:harika:

Merhabalar uzun süredir kullanmadığım
2 adet uzun kollu koşu üstü mevcut (M/L - L ) beden (termal içerikli değiller ) ihtiyacı olan arkadaşlara Antalya'dan elden, diğer illere kargo ücretinin ödenmesi karşılığında gönderebilirim.
İhtiyacı olan arkadaşlara fotoğraflarını özelden gönderebilirim.

Arkadaşlar, BTWIN Riverside 500 bisiklet üzerinden çıkan çok az kullanılmış (50 km kadar) sele 6a3209c0-0a87-43f5-81a1-4aa18d11a1f0.jpgdfbc1b4a-dab6-4a73-a529-39da80a14dc7.jpg ihtiyacı olan ilk talep eden arkadaşa (sorgusuz sualsiz, meslek, öğrenci, yaş, vb sınırlama olmaksızın)verilecektir.

Anadolu yakası elden teslim veya ücret alıcı Türkiye kargo.

Rezerve edilmiştir. Lütfen yazmayın.

Elimde kullanmadığım Lezyne strip drive 125 isimli bir ön far var. Ön/arka set olarak almıştım, arkayı hala kullanıyorum ama öne ihtiyacım kalmadı:
IMG_7019.JPG

Gidona takıldığında da şöyle bir şey oluyor:
Lezyne%20Strip%20Drive%20set%20-%20front.jpg

(foto road.cc incelemesinden)

En fazla 125 lumen ışık verdiğinden gittiğiniz yolu aydınlatmada yetersiz. Daha çok ulaşım amaçlı bisiklet kullananların görünür olmasını sağlamaya yönelik bir far. USB'den şarj oluyor ve şarjı kullandığınız moda göre 1-3 saat gidiyor.

Farların karanlıkta çakarlı modda kullanılmaması gerektiğinin bilincinde olan birisine tercihen Kadıköy'de elden teslim etmek istiyorum.

Son düzenleme:
Selamlar,bianchi dağ bisikletinden çıkma 2 adet CHAOYANG marka 29x2.10 / 52 - 622 dış lastik ve 2 adet CST marka 29x1.90 / 2.35 iç lastik ihtiyaç sahibi arkadaşlara verilecektir.Lastiklerin genel kondüsyonu aşağıdaki fotoğraflardaki gibidir.
1.jpeg2.jpeg3.jpeg4.jpeg5.jpeg6.jpeg7.jpeg8.jpeg

Selamlar, elimde Plus marka ön-arka far seti mevcut. Oldukça iyi durumdalar. Gerçekten ihtiyacı olan birine vermek isterim. Anadolu yakası elden teslim tercihim olur.

IMG_1909.jpg

Dosyalar

• IMG_1909.jpg
    IMG_1909.jpg
    1,2 MB · Okunma: 11
Hp desktjet 1460 model bir yazıcı depoda öylesine duruyor
kartuşlu bir yazıcı renkli ve siyah kartuş alınması gerekiyor,kartuşlar uzun bir süre kullanılmazsa kuruyor ne yazıkki
pc ye taktık herhangi bir sorunu yoktu ama uzun senelerdir kullanılmadı bilemiyorum
Alıcı ödemeli kargo ile ihtiyacı olana gönderebilirim
Lakin kimin işine yarar bilemiyorum20200222_105537_HDR.jpg

Merhaba,
Ürünlerin hepsi aldığım bisikletler üzerinden kullanılmadan çıkarıldı.
Düz gidon 25.4 mm carraro fixie üzerinden çıkarıldı
Dropbar 31.8 mm peugeot r15 üzerinden çıkarıldı
6 vites değiştirici ve teli
Fren kolları carraro fixie üzerinden çıkarıldı
Pedallar peugeot r15 üzerinden çıkarıldı
Sele SR carraro fixie üzerinden çıkarıldı
Pompada psi göstergesi yok ama iş görür

Beşiktaş'ta ikamet ediyorum, elden verebilirim ya da alıcı ödemeli kargo yapabilirim.

Dosyalar

• 20200222_120218.jpg
    20200222_120218.jpg
    2,2 MB · Okunma: 174
121212.jpeg

Elimde kullanmadığım bu ayakkabının çok eski bir hali var. Siyah renk. 45 numara. Lise veya üni öğrencisi genç bir kardeşime kullanması için vereceğim. Fotoğraf temsili, ayakkabı eski fakat performans kaybı yok. 1-2 hafta sadece talepleri alacağım. Arasından kendimce en uygun arkadaşı seçip karşı ödemeli kargo ile yollayacağım (ist avrupa yakası elden teslim olabilir)
Ayağınız 45 numara değilse talep dahi etmeyiniz. Yol bisikleti ayakkabısıdır, sadece yolcular sorsun lütfen
no ölücü pls :kötü:

Merhaba,
Ürünlerin hepsi aldığım bisikletler üzerinden kullanılmadan çıkarıldı.
Düz gidon 25.4 mm carraro fixie üzerinden çıkarıldı
Dropbar 31.8 mm peugeot r15 üzerinden çıkarıldı
6 vites değiştirici ve teli
Fren kolları carraro fixie üzerinden çıkarıldı
Pedallar peugeot r15 üzerinden çıkarıldı
Sele SR carraro fixie üzerinden çıkarıldı
Pompada psi göstergesi yok ama iş görür

Beşiktaş'ta ikamet ediyorum, elden verebilirim ya da alıcı ödemeli kargo yapabilirim.

Flat bar ve vites kolu kaldı, bunlar için birkaç arkadaşa talip çıktı demiştim ancak talip olan arkadaşlar vazgeçti sanırım.
Bilginize.

cst byte padova 700x28 dış lastikler, 250 km yaptım, bende çok az sekme oldu, şehirde vs hissedemezsiniz bu sekmeyi...dileyene (kargosunu verirseniz il dışına da) hediye edebilirim...özelden yazabilirsiniz..

Geri