Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
Eski sehir bisikletim icin aldigim, cok az kullandigim Plus marka ucgen kadro arasi cantayi ihtiyaci olan birine vermek isiyorum. Sifiri min. 50tl civari. Karsi odemeli kargo ile gonderebilirim.

190725

Son düzenleme:
1)Sele borusu bağlantılı port bagaj
2)XLC Flat Gidon 60 mm genişlikte 31.8 mm çapındadır.
3) Smart Kask ayarlanabilir.
İhtiyaç fazlası, evde boşa yer kaplıyor. Kargo ücretini karşı ödemeli olarak ihtiyaç sahibine gönderebilirim.

Dosyalar

• bagaj.jpg
    bagaj.jpg
    70,1 KB · Okunma: 129
  • DA0B7F6D-95BE-4D5B-819A-7EA3DF1C0AB6.jpeg
    DA0B7F6D-95BE-4D5B-819A-7EA3DF1C0AB6.jpeg
    114,7 KB · Okunma: 139
  • DSC_2005.JPG
    DSC_2005.JPG
    188 KB · Okunma: 117
@emrehan.

Port Bagaj ve Kask bir arkadaşa ayrılmıştır. Gönderim yapılmayı beklemektedir.
Aşağıdaki ürünler de boştadır. İsteyene kargo ücreti karşı ödemeli olarak gönderilecektir.
1)XLC Flat Gidon 60 mm genişlikte 31.8 mm çapındadır.
2)XLC Sele borusu 31.6X400 mm

Dosyalar

• IMG_9415.JPG
    IMG_9415.JPG
    301,4 KB · Okunma: 78
@Kaan.Özçelik
Lastikler @Umtdgny arkadaşımıza verildi. Onun bana emanet ettiği 23'lük Michelin lastikleri de bana özelden yazmış olan bir başka forumdaşımıza teslim edeceğim. Böylece forumda ilk kez 3'lü bir işlem yapmış oldum. Fena bir yöntem de değilmiş, fikir için @Umtdgny'a teşekkür ederim.

Yukarıdaki mesajlarda görebileceğiniz gibi @Umtdgny arkadaşımıza bendeki lastikleri verip, ondaki 700x23 Michelin Dynamic Sport çiftini bana özelden yazan bir başka arkadaşımıza teslim etmek üzere emanet olarak almıştım. Ancak bu arkadaşımız benimle teması kestiği için (özel mesajlarıma cevap vermiyor, telefon numaramı bildirdiğim halde ürünü teslim almaya gelmedi), emanet olarak elimde kalan, az kullanılmış bir çift 700x23 Michelin Dynamic Sport kırmızı yanaklı lastiğe yeni sahip arıyoruz. İstanbul Yenibosna ya da Kozyatağı'nda elden teslim ederim. Diğer semtler için konuşuruz. Kargo olacaksa alıcı öder.

Elimde nabız bantlı cin mali km saati var kablosuz. Büyükçekmece den elden teslim edebilirim. Ihtiyaç sahibi bir arkadaşa sahiplendirilecektir. Lütfen ihtiyaç sahipleri özelden Yazsın.

x234-png.192431

Elimde bu tipten telefon tutucu aparat var,kendim için aldım lakin pek hoşuma gitmedi,ihtiyacı olan bir forumdaşa vermek istiyorum.
Alıcı ödemeli kargo ile yollayabilirim lakin 1 hafta felan sürebilir çünkü her zaman müsait olamayabiliriyorum
EDİT:şu anda ürün TEKAY adlı arkadaş için ayrıldı.

Dosyalar

• x234.PNG
    x234.PNG
    45,5 KB · Okunma: 1.487
Son düzenleme:
Arkadaşlar konu içerisinde bin defa yazıldı, lütfen özelden iletişime geçiniz. Boş mesajların içerisinde arada kaybolup gidiyor paylaşımlar.
Ayrıca konu başlığı açık ve net, ihtiyacınız olan şeyleri burada belirtmeyiniz, sadece paylaşımlara açıktır konu başlığı, anlayışınız için teşekkürler, iyi forumlar.

Merhaba,
Bisikleti aldigimda uzerinde gelen lastikler 700X32 Bontrager R2 Hard-Case Lite'di. Slick, desensiz lastikler bunlar. Her ne kadar yuvarlanma direnci dusuk ve konforlu olsa da islak zeminde cok kotu kayiyor, bisikleti aldiktan 3 gun sonra dustum ve lastikleri degistirdim direkt. 200 km ya kullandim ya kullanmadim, kenarda yatiyor oyle.
Mayis basinda sanirim Istanbul'a gelecegim bos valiz ile o yuzden yerim varken getireyim diyorum. Istanbulda ( Bahcelievlerde kalirim buyuk ihtimalle ) elden teslim alabilecek bir arkadas varsa ona verebilirim. PM atabilirsiniz.

Tekrar edeyim lastikler 700X32 oldugu icin V frenli bisikletlere uymayacaktir.

(link)

Btwin kask üzerinde beklemeden kaynaklı lekeler var içi tertemizdir ölçüsü 53-58 cm isteyen gelip istanbul osmanbey metro çıkışından gelip alabilir

Forumdan bir arkadaşla sözleştik yarın teslim edilecek

Son düzenleme:
Bu konuya onlarca defa uyarı yapıldı
Buraya yazdığınız her mesajda geçen sene bile 800 kişiye mail ve bildirim gidiyordu
Sadece kullanmadığınız ürünleri yazın ve yazılan ilanlar için özel mesaj ile iletişime GEÇİN!
Özel istek yapılması kesinlikle yasaklanmıştı
Az biraz empati ya her ürüne bir sürü insan talip oluyor hepsi buraya yazsa kaos ortaya çıkar
Sayın adminlerim burada ki kural ihlali olan mesajların bir cezası olmalıdır yoksa devam edecektir.
Misal belli bir süre de olsa konudan veya genelden susturma verilmelidir
Umarım bu ihlalleri yapanlar veya yapacak olanlar bu mesajı görürler

Yıllar önce decathlondan aldığım polisport üretimi bu çamurluk verilecektir.. Bağlantı civataları yoktur. Kargo alıcı ödemeli gönderebilirim ihtiyacı olan birine.
VERİLDİ

198846
198847

Son düzenleme:
İkinci el aldığım bisiklet üzerinden çıkan lastikleri ihtiyacı olana vermek istiyorum. 700 x 23 ve 700 x 25 ölçüsünde birer adet olup, vasat durumdadırlar. Özel mesajdan ulaşabilirsiniz.

Geri