Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
km sayacı fazlalığı olan varsa ben alabilirim öğrenciyim şimdiden eyvallah

bunu gerçekten veriyorlar mı hiç bir şey ödemeden karşılıksız eğer ki veriliyorsa benimde ihtiyacım var koruyucu set kask km saati falan kısaca daha yeni kullanıyorum bisikleti uzun aradan sonra hiç birşeyim yok

ve daha ne gibi ihtiyaçlar olabilir bana ne önerirsiniz

Gitar kaposu var elimde ekstra, isteyene veririm, sadece bisiklet mi paylascaz beya :) Izmir bostanli'dayim

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@OnurÖzdağ

arkadas sarkastik bir sekilde konuyu ozetlemis, lutfen bu lazim su lazim diyenelere itibar etmeyiniz elimde var diyin sonrasinda ihtiyaci olani az biraz anlarsiniz tavrindan zaten

@biozalp
birde emir verir gibi konuşuyor (bkz.) ekipman da verin bide salcano olmicak haa ona göre :) yeniyim ben ama bakınca böyle yalan yanlış söyleyen çok var gerçek ihtiyacı olanlar var burda benim gibi (duygu sömürüsü değildir)

@tolgaku
hocam arkadas espirik yapmis :) ben de sarcasm yapti dedim... arkadas ciddi degil...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@biozalp
çok pardon

o zaman bana koruyucu set kask ve km saati ver :)

Iyi ki bi foruma girdim mesaj yazdım laf sokma dertleri falan

Facebook üzerinde atmaver diye bir grup var. Oradan elinizdeki fazla eşyaları ihtiyaç sahiplerine verebilirsiniz. tabi suistimal edecek tiplere dikkat ederek..... bir göz atın. forumda bu iş zor olur çünkü.

(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@biozalp
bağırmak değil elinde kullanmayan varsa versin yani ne var bunda

@tolgaku

güzel kardeşim sen sen ol kimseden birşey isteme, elinde olduğu kadar kullan ya da ihtiyacın varsa kendin gidermeye bak. hele şu şekilde hiç isteme

@tolgaku

Daha neye ihtiyacın olduğunu bilmiyorsun bedava olduğu için faydalanabileceğin kadar faydalanmak istemişsin, konunun amacı bu değil, eğer okusaydın onuda bilirdin, elinde fazlalık olan malzemeyi paylaşmak, yani sende birşeyler koyacaksın buraya kullanmadığın ne varsa, ama bakıyorum da herkes çok talepkar, ama vermeye gelince öyle olmuyor. Arkadaşlar da senin düşünceni farkettikleri için dalga geçmişler, bence kimseden bişey istemez ve fırsatçı gibi davranmazsan bu gibi bişey tekrar yaşanmaz.

Geri