Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
herkesin vicdani sevgisi kendisine, allah'ım kimseyi sevgisiz ve vicdansız kişiler ile bizleri sınamasin. Amin

Yedek lastik olarak elimde tuttuğum, biri Salcano'dan çıkardığım çok az kullanılmış kırmızı yanaklı 700*23, diğeri forumdan bir arkadaştan temiz ikinci el aldığım Maxxis Detonator yeşil yanaklı 700*23 katlanır lastiklerimi, ihtiyacı olan bir arkadaşa/arkadaşlara vereyim istiyorum. Sürekli kullanım için olmasa bile yedek lastik olarak bulundurulabilir. Ama Ümraniye veya Kağıthane'den elden elden alınabilirse iyi olur.

Salcano lastiğimin biri daha doğru dürüst kullanmadan durduk yerde balon yapınca, çift olarak değiştirip sağlam olanı yedeğe çıkarmıştım. Maxxis'i ise aldığım arkadaş ne kadar kullandı bilmiyorum ama ben hiç kullanmadım. Zaten yedek olarak yanımda taşırım diye almıştım. İkisi de görsel olarak güzel. Deliği yarası yok. @mariokaldato abi öyle deyince bir tedirgin oldum yazayım dedim.

• Beğen
Tepkiler: Kayra lazoglu
Herkese selamlar, maddi durumu iyi olmayan bir arkadaşımıza kendi imkanlarımızla bir bisiklet topluyoruz. Çoğu bitti ama 30.8 sele borusu, 26x2.00 lastik ve bir adet bisiklet kaskına ihtiyacımız var.. Elinde fazlası olan varsa iletişime geçerse çok makbule geçer, şimdiden teşekkürler..

Fazladan selesi olan varsa alınır. Böyle birşey yazmak biraz yüzsüzlük gibi olacak ama bisikletim çalındı yeni bisiklet topluyorum istanbul/kartal da ikamet ediyorum şimdiden teşekkürler.

@ratm yok işimi görecek bişey eski şehir bisikleti, selesi beton gibi sadece o lazım20170301_202938.jpg

@irfanyazicitunc hocam seleniz duruyor mu acaba ? Sedonamdaki sele kütük gibi maşaallah:D önce kask ışıklandırma gibi gerekli ekipmanlara ayırıyorum önce parayı. O yüzden seleye çok var daha. Duruyorsa talip olabilirim.

@ognsylr
Yok verdim gecen aylarda bir öğrenci kardeşimiz sebeblendi.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aliexpress in şu her yıl yaptıkları özel indirim gününde almıştım bu eldivenleri. XL olarak aldım ama bedeni M-L olarak düşünebilirsiniz. Elime küçük geldi. Birkaç kez kullandım sadece. MTB tarzı uzun parmak, avuç içi kısmında jelli bölümler var.
İhtiyacı olan varsa verebilirim. Öğrenciler ve İzmir'de olanlar tercih sebebidir ;)

eldiven-1.jpg

eldiven-2.jpg

Eğer fazla kaskı olan varsa talibim yada disk fren uyumlu bagajı olan bisikleti yeni aldım para bitri

Benimde seleye ihtiyacım var Hüseyin almaz ise talibim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendime başka kask aldığım için boşa çıkan kaskımı (öncelik öğrenci arkadaşlar olmak üzere) vermek istiyorum.
54-60cm ölçüsü var. Hiç düşmedim. Çoğunlukla buff üstü kullandım ama yine de iç pedleri yıkamak gerekecektir, bu haliyle vereceğim için şimdiden özür dilerim.
Kargo ne tutar bilmiyorum, hacim olarak ufak olmadığından ilk tercih İstanbul Yenibosna ya da Kozyatağı'nda elden teslimdir. Kargo gerekirse alıcı öder.

01.jpg

@ratm Hocam eldivenlerden herhangi birine talibim.Ne yazıkki izmirde değilim fakat öğrenciyim :)

Ayriyetten ;
Yakın bir arkadaşım mtb spd ayakkabı hediye etti fakat spd pedal alacak bütçem uzun süre olmayacak :/ Eğer kullanmadığınız spd pedalınız var ise irtibata geçerseniz çok sevinirim

Geri