Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
700×25 schwalbe one katlanır yol lastiği, az kullanılmış durumdadır.
İhtiyaç sahibi bisiklet sever kardeşimize
Seve seve yine aynı şekilde istanbul Anadolu yakasında elden teslim edebilirim .

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun zaman önce aldım ama benim çok işlevsel olmadığını görüp kenara koymuştum, bugün gözüme ilişti, varsa kullanmak isteyen ihtiyacı olan İzmir'de elden teslim edebilirim(tercih sebebidir). İzmir dışından isteyen olursa da kargo ile yollarım. Öğrenci arkadaşlar tabii ki öncelikli
Not: Çakma Scott değildir ! :)

scott-canta-1.jpg

scott-canta-2.jpg

@irfanyazicitunc
Lastikler bir arkadaşa verilmistir

Bu konuyu amacı itibariyle çok faydalı görsem de, iyi niyetinizin suistimal edileceğini düşünüyorum. Umarım kullanmadığınız ürünler gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşır...

Bu konuda kişisel taleplerimizi yazmak yasak fakat İzmir'deki yol bisikleti kullanan arkadaşlardan şöyle bir ricam var. Malum yol seleleri fazlaca kişiye özel ve yabancı sitelerden sele sipariş etmek kumar gibi birşey. Gelen seleden memmun kalıp kalmayacağımız belli değil. Bu sebepten dolayı yol bisiklet selesinden memmun olmayan, farklı seleler denemeyi düşünen arkadaşlar olarak toplanalım. Yanlış anlaşılmasın çok şükür maddi durumum yerinde, fakat böyle bir organizasyon yaparsak en azından hangi selelerde rahat ettiğimizi tespit edebiliriz diye düşünüyorum.

Şu an elimde ritchey streem 132mm ve tt zamana karşı selesi mevcut. Denemek isteyen arkadaşlara yakınlarda olmak suretiyle yardımcı olabilirim.

@irfanyazicitunc
Güncel dır. Yokmu bu seleyi isteyen, üst düzey
Karbon bisikletten çıkartılmıştır,rahatlığı aslında fena değil ama ben başka bir sele aldığımdan değiştirdim.
Not.ptt kargo ilede ihtiyacı olana yollayabilirim.
Yeterki yerine ulaşsın..

@serdarsezgin aynen hocam tam içimden geçirdiğim de buydu. Bende öğrenciyim ve selem ciddi anlamda rahatsız hani hiç rahat bir sele değil ama eminim ki sağlık açısından da daha rahatsız sele kullananlar veya daha zor durumda olanlar vardır inşallah gerçekten ihtiyacı olana ulaşır. Ama yine de abilerimin bisiklet forması yardımını bekliyorum:D(bunu her mesajımın sonuna eklemezsem eksik bir şeyler var gibi geliyor.):D

@mariokaldato
M beden abi 1.74 boy 70 kiloyum da neden sordunuz heyecanlandım su an

• Beğen
Tepkiler: Kayra lazoglu
Valla sele işi biraz .kısmet oldu .pek çok talep geldi kararı öğrenci kardeşimizden yana kullandım, diğer arkadaşlar umarım alinmamislardir,
Kargoladim hemen yolladım umarim beğenip kullanır.

@Themaner
Ha tamam ben musait anda bakayim bi dolaba bedenine uyuyosa bseyle yapariz

@mariokaldato
Abi zahmet etme ya denk gelirse diye yazıyorum bende şakayla karışık düşünmen yeter teşekkür ederim düşünmene daha mutlu oldum baş tacısın

Geri