Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Aşağıdaki mesajlarda, elimdeki fazla ürünleri ihtiyacı olan arkadaşlarıma vereceğim demiştim. Hepsi teslim edildi. Hala soran arkadaşlarım oluyor, elime eğer birşeyler geçerse buradan paylaşırım memnuniyetle.

@Deniz Tezcan
@Deniz Tezcan

Scudo
@ratm merhaba eldivenler duruyormu almak isterim düzcedenim öğrenci lise 3 e gidiyorum.

Elimde 20 yıl önce almış olduğum Peugeot amortisörlü tertemiz, daha geçen sene elden geçirmiş olduğum bisiklet vardır. Lastikleri yeni değişti, vites fren bakımı yapılıp yola çıkılabilir. Toplamda çok az kullandım, hep evin içindeydi, sıfıra yakın kondisyonda, gerçekten ihtiyacı olan birine hediye edebilirim. daha sonra fotoğraf koyacağım.

@ugurbahadir
dostum tebrik ederim. Hem iyilik severliğine hemde bisikletine gül gibi bakıp haşatını çıkarmadan birine vermene...

Ne demek, onu uc kurusa gereksiz birine satacağıma, gerçekten bu zevki tatmak isteyip te tadamayan birisine gitmesi, bu sekilde mutlu olduğunu görebilmek güzel birsey. Unutmamalıyızki bizlerde onların durumunda olabilirdik. Yeterki paylaşalım, egoist olmayalım.

Akşam foto çeker koyarım, sadece gidonunda bir sorun çıkmış dun farkına vardım, sanırım taşınırken olmuş. Onu da hallettiririm vermeden önce.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ratm hocam kargoyu bugün alicam size şükranlarımı sunar teşekkür ederim

@ugurbahadir
dostum bide dikkat etmeni öneririm bir çok olay başıma geldi . Adamlar acitasyon yapıp alıyorlar ama aslında muhtac filan değiller...Bence isteyene değil çevrenden ( burasıda olur fark etmez ) istihbarat yapıp vermen. Zİra çoğu fakir gururludur aynı zamanda," bende yok bana ver " demezler kolayca...Bi kadromu satışa koymuştum sahibindene,,benim yaşlarda bi abi rica etti asgari ücretle çalışıyorum uygun bi fiyata verirmisin ? " dedi, Kendmde aynı durumda olduğumdan istediğimin yarısı fiyata verdim...malesef o adam bir başkasına almak için ayak yapmış bana .sonradan fark ettim ama iş işten geçti...

Evet farkındayım, bir yandan çevreme de bakacağım. Emin olmadan, hakketmeyen birine kesinlikle vermeyi düşünmüyorum. Bu konuda ajitasyon yapıp yalan söyleyenleri allaha havale ediyorum.

Öğrencinin halinden en iyi gene öğrenci anlar diyerek elimde kadroma tam sığmadığı için kullanmadığım bir çift kondisyonu fena sayılmayan Schwalbe Smart Sam lastiklerimi gerçekten ihtiyacı olduğuna inandığım arkadaşlara kargo ödemesini karşılamaları halinde verebilirim. Ölçüleri 26x2.25.
Tekrar belirtiyorum, ihtiyacı olmayan arkadaşlar mesaj atmasın kalp kırmak istemiyorum ;)

Elimde fazlalık olarak Kron XC 500'den çıkma 31,6mm 350mm sele borusu vardır. İhtiyacı olupta durumu olmayan mesaj atsın..

Elimde bir adet Pembe 450mL termos mevcut, deneme amaçlı sadece kaynar su koydum 7-8 saat sonra içilebilecek sıcaklıktaydı. Yani hiç kullanmadım, isteyene Ankara'da elden ya da alıcı ödemeli kargolayabilirim. [Satıcıya renk belirtmeyi unutmuşum sağolsun pembe yollamış :) ]

(link)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve Edip D.
Geri