Scudo Sports

Kullanmadığımız ürünleri ücretsiz olarak ihtiyacı olanlara verelim

Scudo
Elimde Cyclist'in ilk üç sayısı (mart, nisan, mayıs) ve Socrates'in mayıs, haziran sayıları var.
İsteyene hepsini vereceğim. İstemeyen olmazsa atacağım.

(link)

Şunun siyahından var. Çok çılgın pil yiyor.
İsteyen olursa Sarıyer, 4. Levent çevresinde teslim edebilirim.

@Justice For All

Kargo da yapabilirim ama yani astarı yüzünden pahalıya gelebilir :)

@massaget

Öne de takılır ama bir aydınlatma işlevi olmaz, hem de geniş açılı bir şey olduğu için sizin de gözünüzü alır muhtemelen :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ozan Duran
Abi Alıcı çıkmamışsa Bursa' ya kargolar mısın? :rolleyes:

@Edip Dinçer Kargo fiyatları hakkında bilgim yok kargo yollayabilirim dersen araştırayım, Manisa da oturuyorum.

1 adet tchibo'dan alınma tek kupalık french press ve 1 adet dark ipad mini kılıfı var, yok mu ihtiyacı olan?

• Beğen
images.jpg
İhtiyacı olan biri varsa verebilirim. Eyüp - Gaziosmanpaşa - Rami elden tercihimdir. Çünkü zaten 20 tl gibi bir fiyatı vardır.

• Beğen
Çok az kullanıldı...yeğenimin bisikletine takılıydı iç lastiklerden 1 tanesi patlakonun dışında bir sıkıntısı yok

İLK TALEP EDEN KİŞİYE KARGO BEDELİNİ ÖDEMEYİ KABUL ETMESİ KOŞULU İLE GÖNDERİLECEKTİR...
20150902_183411.jpg 20150902_183417.jpg 20150902_183428.jpg 20150902_183449.jpg

Elimde eski sayacımın bu parçası var birinin işine yarar mı bilmem, Bursa içi elden tercihim ama il dışı ptt kargo verebilirim, alıcı tarafından kargo ücretini ödemesi şartıyla.

http://i58.tinypic.com/344ut92.jpg

Arkadaşlar şu düşünce şeklini anlayamıyorum
Bir arkadaşımız çıkıyor bu başlığın altında ; bisikletime şunları şunları aldım ve şu kadar para bayıldım, böyle bir konu olduğunu bilseydim keşke diyor, hatta bundan sonraki x,y,z ihtiyaçlarımı da bu başlığı takip ederek karşılamayı düşünüyorum diyor. Bu başlığın bu mantıkla mı çalışması gerekiyor.
Kullanmadığız ürünleri İHTİYACI OLANLARA VERELİM başlığındaki İHTİYACI OLANLAR a dikkat edelim lütfen
Talepte bulunurken de ürünleri verirken de.

Benim önceliğim her zaman öğrenci kardeşlerimdedir.

Bu arada elimde 2 adet merida cw100 den kalma iç lastik, 1 adet zil, 1 adet kask aynası mevcut ama kask içi çırtı yok (1 tlye bu çırt elde edilebilir) ihtiyacı olan bir arkadaşa Gaziosmanpaşa civarında elden teslim edebilirim yada 12 eylül tarihinde Allah (c.c) nasip eder ise gop sarıyer turu yapacağım bu güzergahta teslim edebilirim
İyi akşamlar

Geri