Scudo Sports

Kullandığınız cep telefonu markası

@ali karagönlü

@Nuran Atakan

yazmistim ama. zaten o yuzden sordum telefon almasaydim hangi bisikleti alirdim diye merak ettim:D

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
Scudo
@Nuran Atakan

Teşekkürler, dikkat etmemişim, özür dilerim.:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Merhaba

Nokia 5310 xperssmusic var bende , 5800 kullanan var mı acaba?

nokia dan şaşmam 6300 kullanıyorum ve de demir kasa olduğundan bisikletçilere tavsiye ederim

Büyüklerimden Sony Ericsson kullandığım için tepki alıyorum ama alışınca insan sony ericsson dan başka kullanmak istemiyor. Neden tepki alıyorum çünkü kullanamıyorlar, senelerce nokia kullandılar basit geldi ama arasındaki farkı çözmeyi hiç düşünmediler. Sony Ericsson aslında kesinlikle kullanım kolaylığı sağlıyor. Bende düşünüyorum arada birşey dikkatimi çekiyor, neden bunu böyle yapmışlar ya ama sonradan anlıyorum ki kesinlikle ince mühendislikle düşünmüşler. Herşeyini geçtim kamerasını müziğini zartını zurtunu kesinlikle kullanılabilirlik
Sony Ericsson w610i

http://techtreak.com/img/Sony%20Ericsson%20W810i_b7488.jpg

Nokia 3120 classic kullanıyorum şuan çokda memnunum.
iyi pedallamalar...

http://www.tech2.com/media/images/img_1005_nokia-n73-music-edition.jpg

Tuşlarının küçük olması dışında hiçbir kötü yanı yok.

@PATR10

sizinle aynı düşüncedeyim...

16 yaşındayım 6seneden beridirde telefon kullanıyorum ve su ana kadar 2-3 tane değiştirdim. hepsi sony ericssondu...
nokia çok gereksiz bir zorluğu ve gereksiz bi menü kalabalığı var buna samsung da dahil...

farkı anlayabilmek için sony ericsson telefon sahibi olup onunla zaman geçirmek gerekiyor...
-nokia kulaklıkla sony ericsson kulaklık arasındaki fark
-telefonun kendi üzerindeki hoparlör farkı
-menü kullanım kolaylığı
-msj yazma kolaylığı
-DAYANIKLILIK.(3 senedir K750i kullanıyorum telefonu görseniz fosil zannedersiniz yada bi hurda ve hiç bir sorunu yok gayet rahatt çalışiyor.

kamerasından bahsetmiyorum...

@gvenc

ben piyasadaki telefon markalarının cogunu kullandım ama bence dayanıklılık olarakda kullanım kolaylıgı olarakda nokia yı tek gecerim sebebi bu kadar kullandıgım telefon içinden beni servisle sadece sony ericson tanıştırdı ve defalarca yaşadım sony ericsonun tasarımları cok guzel fakat kasaları ve tuslarıda cok cabuk yıpranıyo kaplamaları insan elinin teriyle kalkıyo ama ses temizliği ve kulaklık artılarıyla sony ericson bu konuda diğerlerine göre cok üstün

• Beğen
Tepkiler: Güvenç Terzierol
@Erkin B. KAYA
Beni mesaj yazmaktan caydıran telefon bu. Aslında bu sayede kontör tasarrufu sağlıyor:). 1 tuşa basıyım derken elim 3 tuşa birden gidiyor çok sinir edici bir durum:)

Geri