Scudo Sports

Küçükyalı'daki dalgınlığım ve belediyenin duyarsızlığı.

Scudo
Çok gecmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Geçmiş olsun. allah şifa versin. Beterinden bizi korusun .

ilk önce çok geçmiş olsun veli bey. bunun dışında dikkat ettim de hep ciddi kaza yapanların kask taksın takmasın yüzleri paramparça oluyor. yok mudur bunu önleyecek birşey? dirsek diz gitsin de yüz bu aga yaw. var mı sizin bildiğiniz bisiklete uygun rahat terletmeyecek biraz da hoş duracak :) motor kaskı gibi kask ya da yüzü koruyacak daha rahat bişey?

Geçmiş olsun, inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Geçmiş olsun kasktaki deformasyon kazanın ciddiyetini gösteriyor.Umarım yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Varsa kaza tutanağı ve hastane raporunuzla birlikte kaza mahaline uyarı işaretlerini yerleştirmeyen sorumlulular için bir an önce suç duyurusunda bulunmanızı ve maddi manevi tazminat davaları açmanızı öneririm. Orada ölebilirdiniz de. Bu tip olayların tekrar etmemesi açısından tamamen üzerlerine gidilmesi gerekiyor. Dilekçelik basit şey değil bunlar. Sabah sabah sinirlendim yine kusura bakmayın...

@mustafa KAYA
Sağol
@soneryen
Sağol
@M.Furkan Kurt
Sağol
@Özgür R
Sağol
@mhd
Sağol
@B.Celik
Sağol
@Kahraman Süslü
Sağol
@Ozan Yavuz
Sağol
@akndgl
Sağol

@cihangir
Sağol kardeşim. Bu konuda çok haklısın yüz kısmı en göze çarpan yaraları alıyor. ama unutma kask olmasaydı bu gün ben senle mesajlaşmayacaktım...boyun kırığı yüzünden.

Çok geçmiş olsun dilerim en buyuk kazan bu olur bisikleti terk etme devam kardesim .

Hocam büyük geçmiş olsun. Bisiklete 1.500 TL veripte, kask almak için paraya kıyamayanların, paylaştığınız resimlerden ders alması lazım. Gördüğüm kadarıyla kaskınız bile ciddi şekilde zarar görmüş. Allah korusun kask takmıyor olsaydınız büyük ihtimalle kafa bölgesinde çok daha ciddi bir yaralanmanız olabilirdi.

Geri