Scudo Sports

Küçükyalı'daki dalgınlığım ve belediyenin duyarsızlığı.

Büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun, umarım kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz

Scudo
Çok geçmiş olsun... Allah beterinden saklasın... Şimdiden acil şifalar dilerim.

bacağımdaki acıyı unuttum görünce resmen ... Büyük geçmiş olsun

Türk gibi düşünüp türk gibi hareket etmezseniz bu ülkede hayatta kalmamanız için sebeb yok.

Üstat geçmiş olsun.

@veli kahraman

Geçmiş olsun tekrar. inşallah kısa zamanda iyileşir yaralarınız. daha derinlerinden hepimizi Allah korusun. maddi manevi... hayırlı akşamlar.

@irfanyazicitunc
Çok sağol bisiklet yaşam tarzım asla

Büyük geçmiş olsun

@Ömer Özdaş
Sağol asıl mesele kask almak değil takma alışkanlığını kazanmak bisiklet severler olarak.

@Aykuttasdelen
Sağol sizede geçmiş olsun.

geçmiş olsun iyi ki kaskınızı takmışsınız.

Geçmiş olsun.Belirttiğiniz noktayı her gün kullanıyorum.Ben de birisi burada mutlaka kaza yapar diyerek 'beyaz masa'ya bildirmiştim.Gelin görün ki gecikmişiz.Yalnız şu detay da var.Orada bisiklet yolu yok ve bisiklet yolu sol kısımdan başlıyor.Sanırım verilecek cevap bana bu yönde olacak.

Çok geçmiş olsun.Acil şifalar.

ya bu kadar talihsizlik olamaz geçenlerde bende son anda orada fren yaparak durabildim. 2 adet girişi var birinde 2 tarafında da yol var diğerinde tek tarafı merdivenli. çok kötü çok hemde büyük geçmiş olsun. maltepede doldurulan yerde de bisiket yolunun dibinde paralel kocaman bir su borusu geçiyor önumuzde bi çocuk düştü çenesi yarıldı ayıptır bu yaptıkları

hocam geçmiş olsun,

Geri