Scudo Sports

Küçükken ne zannederdiniz?

- Temel reisi laz sanıyordum
- Hala da öğledir, izlediğim en korkunç film tosun paşa filmindeki gulyabani karakteriydi =)

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Scudo
Ben bulutların ilerleyişini görünce, bulutların ilerlerlediğini değilde dünyanın çok hızlı döndüğünü düşünürdüm :)

• Beğen
bütün msjları okuyamadım ama okuduklarım kadar okumadıklarımın da süper orjinal anılar olduğunu biliyorum..

ben de küçükken salonda yatardım (derinlemesine bi salonumuz vardı)
hasta olduğum zaman gece ateşlenir uyuyamazdım
o derin salonda ne kadar mobilya eşya varsa hepsi dev gibi olur üzerime gelirdi
hemen kaçım annemle babamın arasına gidip yatardım :D

bi de asker marşı gibi şarkı vardı bu gün mırıldanırken buldum kendimi

kara basma iz olur
güzellerde naz olur
gündüz gelme gece gel
eller duyar söz olur diye

''güzellerde naz olur'' kısmındaki ulamadan dolayı orayı 'güzellerden az olur' zannederdim :D
niye az olsunki diye sormuşumdur kendime hep :D

• Beğen
kara basma iz olur
güzellerde naz olur
gündüz gelme gece gel
eller duyar söz olur diye

Şey diyicem nasıl aklınızda tuttunuz bu kıtayı, ben küçüklüğümde bu yana aklımda kalan tek dörtlük sünnet tekerlememdi

• Beğen
@Muhammed Emin Akkaya

iyi bari ucuz atlatmışsınız :)

şarkıyı ilkokulda sınıf öğretmenimiz öğretmişti, kendisini çok sevdiğim için can kulağıyla dinleyip öğrenmişim
tamamı hala aklımda, söylemeye başlasam sonuna kadar söylerim :D

• Beğen
@Muhammed Emin Akkaya

Benim sünnet düğünüm de 21 Ağustos'ta olmuştu. Seneye tekrar 21 Ağustos geleceğine yakın tekrar sünnet olacağım diye korkmuştum :) :D :rolleyes: :eek:

Evet arkadaşlar bu soruyu bilirsiniz. Birçok tv programında eğlenmek , çocukluğumuzun saflığını yaşamak için sorulan bir soru...

Küçükken doğru bilipte sonradan yanlış olduğunu öğrendiğiniz şeyler ne?

Örneğin ben küçükken her ülkenin bayrak renginin o halkın kanından geldiğine inanırdım. Bu nedenle yunanlıları mavi kanlı zannediyordum.

Geri