Bende bebek yaşlardayken;
Tuvalet deliğinden canavar çıkıp popomu ısırcakmış gibi korkar, bu yüzden tuvalet sefamı çok kısa tutardım.
Haber bültenlerinin de diğer film ve diziler gibi kurgu olduğunu düşünür haber görüntülerine konu olan insanları da haliyle oyuncu sanardım
Şirinleri izlerdim.Orda jenerikteki yaşlı amca "iyi bir çocuk olursanız belki siz de bir gün şirinleri görebilrsiniz" derdi...hiç göremedim
İki evli eş birbirini dudaktan öpünce bebek doğar sanardım.Fakat teorime göre evli olmayan iki kişi dudaktan öpüşürse çocuk olmazdı
Üniversiteyi bitiren "herkes" otomatikmen iş buluyo sanardım

gerçi o zamanlar bu kadar işsizlik yoktu

sonuç olarak yanılmışım.
Sünnet olmaktan bahsettiklerinde; "hepsini mi

??" diye çıkışmıştım
Odamın ışığını kapayıp diğer tüm arka oda ışıklarının kapalı olduğunu görünce ve herkes salondaysa o korkuyla salona kadar çok heyecanlı bi depar atardım.salon kapısına yaklaştığımda hemen yavaşlardım öyle yürüyerek girerdim salona ki babamlar durumu çakmasın karizma çizilmesin
Rüyalar saatler sürer sanardım; meğersem 7-9 saniyeymiş en uzun rüyam
Çok sevdiğim bi rüyadan uyandırılırsam hemen tekrar uyuyup rüyama devam etmek isterdim
Her çocuk gibi sözde büyüyünce doktor oluyodum bi aralar

o iş yalan oldu
Sıhhatler olsunu; saatler olsun sanardım

anlam olarak da "saatlerce bu halini korusun" manasına gelir sanardım
Direksiyonun arabaya yön verdiğini anlayamamıştım en başlarda, öylesine çevriliyo sanardım

Çocukken kendi bisikletimin ya da arkadaşlarımın bisikletimin lastiğini şişirir, ya da bi vidasını sıkıp çalışır hale getirdiğimde hemen bisiklet tamircisi moduna girip; ben kesin bisikletçi olurum derdim.