Scudo Sports

Küçükken ne zannederdiniz?

Faruk ÇUBUKCU

Forum Bağımlısı
Tepki
1.223
Bisiklet
Mosso
Arkadaşlar bu konuda küçükken gerçek sandığımız fakat büyüyünce bu halimize güldüğümüz hallerden bahsedelim istedim. Kendimden örnek vereyim mesela.

Küçükken aynanın karşısına geçtiğimde orada benim gibi bir çocuk olduğunu zannedip onunla konuşurdum. :D gibi. :)

Scudo
Benimde en sevdiğim elbiselerim niye hep küçülüyor diye merak ederdim. Sonra bana dedilerki sen büyüyorsun elbiselerin küçülmüyor. Bende kendi elimi, saçlarımın üzerine getirip baya büyümüşüm derdim. Neye göre hesaplıyorsam artık.

Arkadaş karanlık deyince aklıma geldi. Bir akşam babamlarla beraber Saadettin TEKSOY'un programı izliyoruz. Dedi ki "Hitler mumyasının saçları uzuyor" :) tabi yatma vakti geldi. Antre uzun bizim evde odadan salonun girişi gözüküyor. Her seferinde salondan odamıza doğru giderken Hitler'i hep arkamdan bakıyor zannedip hızlı hızlı giderdim :)

'iyi akşamlar' ı 'yaakşamlar' diye sanar neden akşamlara böyle diyolar diye düşünürdüm

'sıhhatler olsun' u 'saatler olsun' sanardım

tuvaletin deliğinden birşey çıkıp beni yiyecekmiş gibi bi hissim olurdu o yüzden tualette fazla kalmazdım

saadettin teksoy dan korkardım :D

sineklerdende köpeklermiş gibi korkardım :D

• Beğen
Tepkiler: suzunkopru
he bide gözüm bozuktu ben ufakkende. hep düşünürdüm niye böyle yazı yazıyolarki kimse okuyamaz diye düşünürdüm(benim gözüm bozuk ya herkesi öyle sanardım :D:D)

Geceleri yatarken sanki odama E.t gelip o boynunu uzatıp bana bakacakmış gibi düşünürdüm ve çok tırsardım :D Kendi kendime konuşurum bazen farkında olmadan bu da ufaklıktan gelen birşey sanırım :)

• Beğen
Küçükken ninja olduğumu da zannederdim :) Hatta abim bana su getir derdi ben git kendin al derdim yoksa seni ninjalıktan çıkarırım derdi ben desuyu getirirdim :)

Küçükken yere bakıp yüksekliğime bakardım. Sonra boyum uzayıp uzamadığın buradan anlıyor sanıyordum.

• Beğen
Küçükken tüp bebek olayını çözememiştim! Tüp bebeklerin (bebeğin yaşaması için), haftada bir kez ama mutlaka tüpleri değiştirilen bebekler olduklarını zannederdim. Aygazcı amcalar gelip, biten eski tüpü alıp, makul bir ücret karşılığı yeni tüpü takıveriyorlardı! Ama bu bebekler neden tüplüydü? Hiç tüplü bebek görmemiştim. Acaba Barbi'nin değişik bir versiyonu muydular? Normal bebekler gibi olamamışlar mıydı? Küçükken bunu hiç anlayamadım!!! Hatta tek kanal döneminde televizyondan yayınlanan her "...Tüpe zam geldi ..." haberinde bile onlar ve aileleri için içim parçalanır, ama elimden yapacak birşey gelmezdi!
Ayrıca: Filmlerde ölen iyi adamlar için ortalığı yıkar ve onların salça ve titan kırmızısı yapay -fifiden- kanlarının ve ölüm sahnelerinin gerçek olduğunu sanardım! "Ölmesin o amca, Neden öldü?" gibisinden sözler sarf edip, arkasından ağladığım çok olmuştur! Rahmetli dedem de bana hep: "Oğlum gerçekten ölmüyor onlar! Film icabı sadece!" dediğinde, "Aha görmüyon mu bak öldü işte. Ditti! Dittiler!" diye çok ağlardım.
Bu konuyu açtığınız için çok teşekkür ederim!!! Bu vesile ile, eski çocukluk günlerime geri döndüm!

http://i647.photobucket.com/albums/uu195/hasimokyay/atam_izindeyiz_1257833780.jpg

Küçükken, bu " izindeyiz " sözcüğünü ben " tatil, serbestlik " olarak anlıyordum. " Allah Allah, sanırım çok tatil yapıyoruz da o yüzden böyle bir şey söylemişler " diyordum kendime.

Çocukluk işte. :)

@Haşim Okyay

Ben hiç o cümleyi tatil maksatıyla düşünmemiştim. :)

• Beğen
Geri