Scudo Sports

Küçükçekmece

Scudo
1.aytekin erzan - sefaköy
2.onur- kanarya
3.aytaç -bilmiom
4.fatih (ben) - ikitelli
5.ceyhun -bilmiom

1.aytekin erzan-sefaköy
2.onur-kanarya
3.aytaç-.....
4.fatih-ikitelli
5.ceyhun-.....
6.erhan-sefaköy
7-Ferdi Dibo- Halkali

Arkadaslar bence bi grup icin yeterli bir sayi... Hafta arasi ortak bir gün, saat ve bulusma noktasi belirlesek mi ?

Benim icin hafta arasi her gün 7'den sonra musaittir...

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
1.aytekin erzan-sefaköy
2.onur-kanarya
3.fatih-ikitelli
4.aytaç-.....
5.ceyhun-.....
6.erhan-sefaköy
7.ferdi-halkalı

@ferdidibo

bizim için yeterli değil :boese157:

ayrıca genelde tura 7 kişinin hepsi katılmaz ;)

Ferdidibo merhaba hoşgeldin biz her çarşamba florya'da ibb tesislerinde buluşuyoruz. Ayrıca haftasonları için de uzun turlar düşünmeye başlayalım artık. Ben hemen bir öneride bulunayım. Bu haftasonu değil de sonraki haftasonu mesela Rumeli Feneri nasıl olur. Görüşleri bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: fatih gul
1.aytekin erzan-sefaköy
2.onur-halkalı
3.fatih-ikitelli
4.aytaç-halkalı
5.ceyhun-.....
6.erhan-sefaköy
7.ferdi-halkalı

güncell

arkadaşlar selam
isterseniz bu akşam aynı yerde buluşalım derim ben büyük olasılıkla gideceğim yine fenerin orası ada fenere gitmeden meydan yada belediye tesisleri olabilir 20:30 iyimidir....
daha sonra burada görüşelim yine gelebilecekler yazsın...

arkadaşlar,
yeni grubumuzda yapılacak turlarımıza katılmak isteyenler
listeye ismini yazsın lütfen ;)
1.aytekin erzan-sefaköy
2.onur-halkalı
3.fatih-ikitelli
4.aytaç-halkalı
5.ceyhun-.....
6.erhan-sefaköy
7.ferdi-halkalı

bu arada grubumuzun ismi ne olsun
bence
Küçükçekmece Pedal Grubu
gayet güzel
herkes kendi fikrini yazsın

Hosbulduk Fatih.... Haftaya carsamba florya ibb de olacagim allahtan bi mani cikmazsa... Aytekin bu aksam biraz gec gidecegim eve o yuzden gelecegimi sanmiyorum...

Dun aksam ciktim, Menekse konutlari( yenidogan kavsagi), yokus yukaricikip, halkali meydandan, SEfa Koy, Armoninn onunden E-5 i kesin floryaya indim, sahile, ordan yesilkoy sahilden yol bitene kadar gittim, yesilkoyden sahilden geri donup, florya tren istasyonundan banliyöye binip halkaliya gittim..:)

Hafta sonu Pazar gunu turu duzenleyebiliriz gelecek hafta... bana uyar...

Grup ismi icin bulusma noktamizida kullanabiliriz... FLORYA BIKERS....
Yada KUCUKCEKMECE BIKERS... yada KUCUKCEKMECE PEDALCILARI :)

• Beğen
Slm arkadaşlar çarşamba günü söylemiştim ben cuma işim olduğunu beni mazur görün. Siz görüşün bana buradan haber verirsiniz tur olayını. Bu haftasonu değilde gelecek hafta her türlü aksiyona varım :)

Bu arada küçükçekmece pedalcıları fikri fena değil pedal grubu yada bisiklet topluluğu ibareleri her yerde kullanılıyor.

• Beğen
ama ilçe küçükçekmece bütün küçükçekmeceyi kapsıyoruz. florya biraz acayip olur gibi geldi bana.

Geri