Scudo Sports

Küçük bir pazar etkinliği

Scudo
@maboc hocam tur boyunca bu runtastic programı kac saat açık kaldı ve telefonun ne kadar şarjını harcadı öğrenebilir miyim?

@fruc7ox kullandığım tlf discovery 2 bataryası bitmiş denilebilir runsatic çalıştırdığım da 1,buçuk saat gidiyor sarzı %100 doluyken sarz bitiği yerde power bank takıp devam ediyorum
arka planda gps 3g bazı yerde edge kamerayla resim çekiyorum

@fruc7ox arkadaşın pili bitik halde. O yüzden o kadar az gidiyor. Benim Sony Xperia Z1 Compact'ında pili iyi halde olmamasına rağmen sadece %30 azalma oldu.

Güzel tur olmuş:) fotoğraflara bakınca karadenizi özledim bi...:) üç sene Of'ta kaldım:) hele ünye civarında çektiğiniz fotoğrafları of sandım. üst geçitler çok benziyor ya karadeniz sahil yolunda:) Devamını bekliyoruz:)

@pohuman bende de sony xperia z1 var garantiden sıfır yolladılar 1 aylık daha, 2 saatlik turda ne kadar yer tahminen hocam?

@pohuman Umarım hedefinize kazasız belasız ulaşabilirsiniz.Ama bir şey dikkatimi çekti kask kullanmıyor musunuz?

@pohuman Gezdiğiniz yerler baya tehlikeli gözüküyor.(Geçi sahilde sürsek bile gerekli ekipman)Allah korusun, en kısa zamanda kask edinmeniz dileği ile iyi pedallar.

@ceyhunözkan bende kendime aynı şeyi söylüyorum. :)

Teşekkür ederiz..

Merhaba pazar günü etkinliği severler. Uzun ve yağışlı geçen günlerin ardından bir pazar günü daha birlikteyiz..

Bugün hava süperdi ama AÖF sınavından dolayı geçte olsa bişeyler yapıp @maboc arkadaşla 40km kadar pedalladık. Akşam ise yazın abonesi olduğumuz deniz mekanına(12+12km) gittik. Ay ışığı ve yıldızlar eşliğinde keyif yaptık. :kyfmyrn:

Ay ışığı yeterli olmadığından dolayı sadece zulayı çekebildim. Bu seferlik böyle olsun. İdare edersiniz artık. :)

65014 dosyayı görüntüle

Bol ve hayırlı etkinlikler... ;)

Geri