@fruc7ox kullandığım tlf discovery 2 bataryası bitmiş denilebilir runsatic çalıştırdığım da 1,buçuk saat gidiyor sarzı %100 doluyken sarz bitiği yerde power bank takıp devam ediyorum
arka planda gps 3g bazı yerde edge kamerayla resim çekiyorum
@fruc7ox arkadaşın pili bitik halde. O yüzden o kadar az gidiyor. Benim Sony Xperia Z1 Compact'ında pili iyi halde olmamasına rağmen sadece %30 azalma oldu.
Güzel tur olmuş fotoğraflara bakınca karadenizi özledim bi... üç sene Of'ta kaldım hele ünye civarında çektiğiniz fotoğrafları of sandım. üst geçitler çok benziyor ya karadeniz sahil yolunda Devamını bekliyoruz
@pohuman Gezdiğiniz yerler baya tehlikeli gözüküyor.(Geçi sahilde sürsek bile gerekli ekipman)Allah korusun, en kısa zamanda kask edinmeniz dileği ile iyi pedallar.
Merhaba pazar günü etkinliği severler. Uzun ve yağışlı geçen günlerin ardından bir pazar günü daha birlikteyiz..
Bugün hava süperdi ama AÖF sınavından dolayı geçte olsa bişeyler yapıp @maboc arkadaşla 40km kadar pedalladık. Akşam ise yazın abonesi olduğumuz deniz mekanına(12+12km) gittik. Ay ışığı ve yıldızlar eşliğinde keyif yaptık.
Ay ışığı yeterli olmadığından dolayı sadece zulayı çekebildim. Bu seferlik böyle olsun. İdare edersiniz artık.