ben dut sevmem ama senin yerinde olsam hepsini yerdim onun, ayrıca bi demir tava kap gibi birşey arayıp suyu kaynatıp içerdim . Nasıl olsa discoyery chenıl da ayı grill izlemiş insanlarız
Konuyla pek alakası yok ama resimlerde km saatini gördüm. Sanırım As 248 modeli. Bu modelde teker ölçüsünü nasıl giriyorsunuz? "Odo"dayken sarı tuşa basıyorum, orada gelen ekrana ne girmem gerekiyor bilmiyorum. Benim tekerler 26" ama oraya da 26 mı yazmam gerekiyor?
Merhaba Abdullah, tebrik ederim seni, bütün çevresel engelleri aşarak bisikletinin selesine oturmuş ve bu güzel turu yapmışsın. Çok içten anlatımınla da fotoğraflarını gayet iyi süslemişsin. :in: Dikkatimi çeken bir şey oldu, bisikletinin furç yatağı üstünde, gidon boğazından yukarıya (göğe doğru) bir boru devam ediyor, neyin nesidir o. :Skull-175 Bu gezinin devamı olmalı ne dersin? Sevgiyle kal.
Doğu anadolunun bahar kokan havasını ve güzel çevre fotolarını bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Tek başınada gezi yapmanın ayrıcalıkları var mutlaka.Güzel kareler yakalamışsın çevre harika .Pedallarına gönlüne sağlık. :in: