Scudo Sports

küçük bir gezi :D ama ilk defa bir gezi yayınlıyorum

turunuz çok güzel ellerinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Hakkı
Scudo
Turunuz çok güzel geçmiş.Anlatımınızda espirili ve oldukca acıklayıcıda :) Güzel bir tur olmus bende para ayarlaya bilirsem İzmir'e gideceğim.İyi geceler

• Beğen
@Uğur AKIŞ

inş. ayarlayıp gidersiniz ve güzel bişey yaparsınız. sizede iyi geceler
teşekkür ederim

ben dut sevmem ama senin yerinde olsam hepsini yerdim onun, ayrıca bi demir tava kap gibi birşey arayıp suyu kaynatıp içerdim . Nasıl olsa discoyery chenıl da ayı grill izlemiş insanlarız

• Beğen
@Cenk Alper Altunoğlu

vallaa izlemiş insanlarızda :D:D:D herşey oradaki gibi olmuyo ama tava meselesini düşüneceğim :rolleyes: :D:D:D:D:D teşekkürler yorum için

Pedallamalar guzel yerlere olmus paylasım için tesekkurler.Hikaye gıbı resımlı anlatımda dogal guzellıklerıne guzellık katmış;)

• Beğen
güzel gezi olmuş anlatımlarında insanı oralara götürüyor sanki babanında desteğini almışsın artık gezmeden duramazsın bol pedallar

ayağına ağzına sağlık

• Beğen
teşekkür ederim semih. 3 hafta gibi bir zamandır evden uzaktaydım. o yüzden hiç ilgilenemedim ama dönüşüm muhteşem olacak :D. umarım devamı gelecek.

• Beğen
Tepkiler: Semih_ÇELİK
Konuyla pek alakası yok ama resimlerde km saatini gördüm. Sanırım As 248 modeli. Bu modelde teker ölçüsünü nasıl giriyorsunuz? "Odo"dayken sarı tuşa basıyorum, orada gelen ekrana ne girmem gerekiyor bilmiyorum. Benim tekerler 26" ama oraya da 26 mı yazmam gerekiyor?

• Beğen
Merhaba Abdullah, tebrik ederim seni, bütün çevresel engelleri aşarak bisikletinin selesine oturmuş ve bu güzel turu yapmışsın. Çok içten anlatımınla da fotoğraflarını gayet iyi süslemişsin. :in: Dikkatimi çeken bir şey oldu, bisikletinin furç yatağı üstünde, gidon boğazından yukarıya (göğe doğru) bir boru devam ediyor, neyin nesidir o. :Skull-175 Bu gezinin devamı olmalı ne dersin? ;) Sevgiyle kal. :)

• Beğen
Doğu anadolunun bahar kokan havasını ve güzel çevre fotolarını bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Tek başınada gezi yapmanın ayrıcalıkları var mutlaka.Güzel kareler yakalamışsın çevre harika .Pedallarına gönlüne sağlık.:) :in: :)

Geri