Scudo Sports

küçük bir gezi :D ama ilk defa bir gezi yayınlıyorum

tebrik ederim kardeşim seni :winkenlux :winkenlux :winkenlux
ilk yüklemen böyle akıcı , resimlerin çok güzel olunca sonrakilerde resimli roman tadında şeyler bekliyor olacağız , haberin olsun !!
çıtayı yükseğe koydun , geçmek de senin işin artık...
paylaşımın için teşekkürler

(link)

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Hakkı
Scudo
Gezin ve anlatımın ile okuyanların gönlünü fethetettin. Hemen bir Abdullah Hakkı Fun Club kurmayı düşünmelisin bence. :) Belgesel tadında bir tur olmuş, paylaşımın için teşekkürler. Seni izlemeye devam edicez.:)

• Beğen
Konu biraz (bir sene kadar:) ) eski olsa da bence de çok güzel bir resimli tur anlatımı olmuş; ayrıca turun Adıyaman'da gerçekleşmesi kardeşimin orada oturması nedeniyle olması bende değişik hisler uyandırıyor.

• Beğen
Güzel olmuş kardeşim bu tarz gezilerde fotoğraf makineni güzel bir yere sabitle oradan sen geçerken pedallarken kendini çekersen daha da ayrı bir güzel olur sen bisikletin doğa vs. yani bisikleti her fotoğrafta biniciylr görmek isteriz hadi selametle ...

• Beğen
ilk anlatımın çok güzel, resimler ve yorumları harika. devamınıda bekliyoruz inş. ellerine pedallarına, ayaklarına sağlık

• Beğen
Arkadaşlar hepinize gerçekten çok teşekkür ederim. Konunun neredeyse 1 sene veya daha uzun bir süre sonra canlanması gerçekten beni çok sevindirdi. Fakat ne yazıkki bir kaza sebebiyle uzun zamandır bisiklete binemiyorum :(. Birazda benim tembelliğimden bisiklet yatıyor uzun zamandır. Birde üniversitede ilk senem olunca ve yurtta kalınca bisikletimi getirmeyede cesaret edemiyorum. Umarım tekrar tam gaz devam edeceğim. Hepinize gerçekten çok teşekkür ederim. Uzun zamandır forumada girmemiştim. Farklı hobilerde edindim ama bisiklet kadar güzel bir hobim asla olmadı. Kendimi bir an suçlu hissetdim:(. Bisikletimden ve sizden tekrar tekrar özür dileyip teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tekrar anlatımlık bir tur yapıp yayınlayacağım inşallah. Sevgiyle ve sağlıkla kalın. Tüm bisikletforum ailesine yüzlerce kez teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
Güzel bir gezi ,resimler ve anlatımında öyle. aylaştıgın için teşekkürler.Her şey gönlünce olsun.

• Beğen
@Abdullah Hakkı

Geçmiş olsun Abdullah. Sağlık ve eğitim her zaman kabul edililebilir mazeretlerdendir.:) Malesefki Türkiye koşullarında bir çok insan senin gibi eğitim alırken yada para kazanmak uğruna en sevdiği hobisine ara vermek hatta bırakmak zorunda kalabiliyor. Kendini suçlu hissetme hiç. :) Herşey gönlünce olsun...

• Beğen
Çok güzel bir gezi olmuş,fotoğraflar enfes.Ayaklarınıza sağlık,bu güzel kareleri bizlerle paylaştığınız için kendi adıma teşekkür ederim.

Sevgiler..

• Beğen
Geri