necmeddin
Acemi Balıkçı
- Tepki
- 12.461
- İsim
- necmeddin
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Ankara 100.Yıl İşçi Blokları Mahallesindeki köpek varlığı size köy yollarını arattırır türden maalesef. Araç arkası taşıyıcı ile bisikleti bir yere kadar taşıyorum oradan sonra bisiklete biniyorum 😂 😰Sırf bunlar yüzünden gravel alıp köy yollarına taşa çakıla girilmez arkadaş 🤣
Dostum sağolasın çok şükür yırttım.@necmeddin geçmiş olsun dostum.
Benim izlenimim hep bu şekilde oldu. Sıcak şartlarında saldırmayan hayvanlar ,soğuk hava şartlarında daha hırçın oluyorlar. Geçen sene Kasım ayı gibiydi galiba 17 tane köpeğin saldırısına birden uğramıştım. Sabah güneş doğmadan, akşam serinliği ve soğuk hava tesadüf değil kesinlikle.
Sağolasın. İş yeri güzergahında köpek çok. Bu sefer kovalandığımı geç farkettim. Yoksa seslenince kaçıyorlar. Kaçmayınca da mecbur iniyorum. Onlar bir hırlarsa ben iki uluyorum.@necmeddin çok geçmiş olsun.
Bu durumda , tavsiye edilen bisikletten inmek de, nasıl olacak bilemiyorum.![]()
Soluksuz izledim. Harika bir videoAgresif bir köpeğin karşısında hızlanmak, kırmızı ışığa yakalanan bir aracın yanlışlıkla fren yerine gaza basması gibi bir durum ne yazık ki. Zaten saldırmaya müsait durumda olan köpek kendisine hızla yaklaşan bir şey (bisiklet ya da herhangi bir nesne) olduğunda tamamen kontrolden çıkıyor.
Not: Video bana ait değil, belki 1-2 köpek olsa bunu aynen yapabilirim ama bu kadar köpekle karşılaşacak olursam rotamı 180 derece değiştiririm sanırım.![]()