insanlarımız gibi hayvanlarımızda bisiklete alışmamış daha en tırsak köpek ne oluyorsa bisiklete gıcık kapar gibi havlıyor felan 1-2 taneden fazlaysa rotayı değiştiriyorum fazlasına gelemem kalp dayanmıyor
Sen herşeyden önce o dört iğneyide vurdur ne olur ne olmaz aman diyeyim şakası bile kötü. Birde aşının yerlisi oluyormuş yabancısı oluyormuş. Etkili olan ne ise onu yaptır. Köpek bahsine gelirsek; hayvanları severim, bebeliğimden bu yana bir hayvana taş atmışlığım varit değildir. Yeri geldimi besledimde. Kedileri ise pek severim. Ama o köpekler ayağını denk alsınlar bizi dellendirmesinler. bak söylüyorum hayvansever filan dinlemem. Yahu sen kendi halinde giden kimseye zararı olmayan bisikletçiden ne istiyorsun. Sana ne zarar vermiş. Köpekler kediye göre aptal olurlar derlerdide inanmazdım. hakkaten akıllı bir yaratık olsa dostunu düşmanını bilir. Git deveyi hamuduyla götüren hırsızlara hırla. Burdan son kez sesleniyorum. Eğer böyle devam edecek olurlarsa insanlığımı bir kenara koyarım ona göre. Artık biber gazımı, torpilmi allah ne verdiyse. Akıllı olun biraz. ne ona buna saldırmak yok kuduz aşıları vurdurtmak.
geçmiş olsun
ben köpek veya köpekleri gördüğümde avazımın çıktığı kadar bağırıyorum zaten çoğu birşey yapmıyor bu durumda, saldıracak gibi olan olursa da bisikletten inip bağırmaya devam kaçmaya kalksam kovalıyor itler
@Çağlayan
Şahsen ben o kadar azgın köpeğin içinde kalsam kuyruğunu sallamasına falan bakmam açıkçası. İlk mesajımda da belirttiğim gibi ya geri dönerim ya da sen sağ ben selamet diyip olduğum yerde donar kalırım.
Ben de bu konudan muzdaribim. Geçen hafta beni de kovaladılar. Bir elimde fotoğraf makinesi vardı, çok yavaş bir şekilde köy diyebileceğim şehrin dışında kalmış bir yerden geçiyordum. Bir anda 3-5 köpek havlamaya başladı. Aksilik ya tam o anda önüme tümsek çıktı hem de sıra ile birkaç tane. Makineyi atıp, gidona sarılıp pedala asılmayı düşündüm. Allahtan bıraktılar peşimi bir süre sonra. Bu arada kaza tehlikesi geçirdim. Gidon sağ sol yaptı baya zor dengede kaldım. Bir süre şoktan çıkamadım. Bu arada biber gazının etkili olmadığını okudum.
Ben de bu konudan muzdaribim. Geçen hafta beni de kovaladılar. Bir elimde fotoğraf makinesi vardı, çok yavaş bir şekilde köy diyebileceğim şehrin dışında kalmış bir yerden geçiyordum. Bir anda 3-5 köpek havlamaya başladı. Aksilik ya tam o anda önüme tümsek çıktı hem de sıra ile birkaç tane. Makineyi atıp, gidona sarılıp pedala asılmayı düşündüm. Allahtan bıraktılar peşimi bir süre sonra. Bu arada kaza tehlikesi geçirdim. Gidon sağ sol yaptı baya zor dengede kaldım. Bir süre şoktan çıkamadım. Bu arada biber gazının etkili olmadığını okudum.
patron dağlık yada köy- mezra gibi yerlerdeki köpeklere çok dikkat etmek lazım. Harbi sıkıntı olurlar adama
@Yücel Dk
Söz gümüşse sükut altındır derler. Adam bağırdıkça köpekler daha saldırdan oluyor.İlk videodaki arkadaşın yaptıgını yapmak lazım ama tabi önce soğukkanlı olmak lazım.
İnanın bende uzun zamandır bu sporun içindeyim. Çok idmana çıktım özellikle Adana yı bilenler bilir. Çatalan barajı, Kozan yolu, Karataş, İmamoğlu,Karaisalı buralarda çok köpek gördüm. Her zaman yaptıgım rutin uygulamaları yaptım. Ama bu bacağıma atlayan köpek gibi köpek hiç görmedim çünkü köpek direk ısırmaya odaklanmış durumdaydı. Yani benim yerimde kim olsaydı aynı şeyler olacaktı, belkide daha kötüsü. Allah yüzümüze baktı valla.
hergün işe gidip gelirken yaşadığım köpeklerin rutin uygulamaları bunlar. bazen oluyor 6 köpek eskortluk yapabiliyor. yapsınlar ama; bari yokuş çıkarken rahat bırakın be abi. o kadar rüşvet olarak tavuk vermeme rağmen seleye oturduğum da film tekrar başa sarıyor. onlar yedikleriyle ben kullanılmışlığımla baş başa kalıyorum. bir de kedilere nankör derler. demek ki tavukların kahve kadar hatırı olmuyor
Köpekler aslında insanlardan çok çekinen hayvanlardır. Bisiklet üstündeyken korunmasız olduğumuzu hissediyorlar. Geçen hafta benimde başıma geldi. Önce saldırmaya hazırlandılar. Bisikletten iner inmez ağaçların arasına saklandılar. Biraz yürüdükten sonra binerek uzaklaştım. Ya çok hızlı geçeceksiniz. Yada hızlanma şansınız yoksa ineceksiniz.