@baykus54 Tura çıkacaksanız tur bisikleti bakın kadrosunun dik olması lastiklerin 28 olması ince olması ve hafif olması turlarda işinizi kolaylaştırır mtb olarak kullanacaksanız bence pazarlık yapın bayağı bir şu sıralar hiç bir şey satılmıyor satıcı razı olacaktır mecburen.
@baykus54 Evet deore iyiymiş bu fiyata ekstraları da iyi bunu alıp 1.50 lastik takarsınız tur bisikleti ile uzun yolda tahminni ortalama 1km/h yavaş olur ama mtb lastiklerini takarsınız gerektiğinde dağ taş çayır çimen dolaşırsınız o da var.
Çıkmak istediğim tur 1600 km van dan Sakarya'ya pedalalmak istiyorum ve sizce bu fiyata ve donanıma tur bisikleti bulabilir miyim biraz daha bekleyip kış indirimlerden mi yararlanayim
@baykus54 Dolar sürekli artıyor bilemeyiz fiyatlar daha da artabilir bu donanımı bu fiyata bulmanız açıkçası zor ama 1600km çok ciddi rakam mtb olması sizi etkileyebilir derim her şeyi lehinize çevirin hazır daha almamışsınız bisikleti.
Ktm life action kullanıyorum, tur bisikletine dönüştürüyorum hatta bu hafta yayınladığım video bisikletime taktığım tubustu....Ktm kadro konusunda çok başarılı...
@baykus54 Aynen 28 inch...Resimde üzerinde schwalbe tyrago lar var ama schwalbe marathon plus tour lar geldi değiştireceğim...42 mm genislikte...Sele olarak önce selle royal vardı ama rahatsız ettiği için brooks la değiştirdim..Ha orijinalinde ktm in kendi selesi vardı ilk...