Scudo Sports

Ktm strada 2000 - carraro 052

Scudo
O tip kazada hangi markanın kadrosu dayanır ya da dayanmaz hiçbir fikrim yok.Bu kötü bir kaza.Bisiklet kaç metre havadan düşüyor o süratle.Karbondan soğudum bi anda :p

Benimde hangi kadro dayanır yorumum yok fakat alüminyum dayanabilir tahminimce. Benim eski bisikletim salcano xrs 300 yürüyen tank 14 kilo yarış bisikletiydi 500 tlye almıştım o kesin dayanır. :D
@tolga akyol

O video beni Canyondan değil de hızdan soğuttu ciddi anlamda.Kendimi o halde düşündüm ve içimden bırak yol bisikletini dedim bir anda :)

Bende dedim ama 2 gün geçti o videoyu ilk izlediğimden beri şuan yol aşkıylan düz duvara tırmanıcam :D Şaka bir yana 1000 kaza izledim ama bukadar bu adam kadar önüne bakmayanı görmedim. Ve sanki o demir yola bilerek konulmuş ve sanki adam bilerek demirin üstüne gidiyor ve sanki o biiklet bilerek parçalanmış gibi ama tabiki böyle değil olaylar.
@tolga akyol

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
Hehehe kadar kısmet.İnsanlar bazen koca araçları göremeyebiliyorlar. Her şey olabiliyor.Video nun sonunda ellerinde tuttukları birşeyler var.Fotoğraf formatında. Onlar ney anlayamadım doğrusu

O yerdeki parça kanımca. Çok üzüldüm Allah teala kimsenin başına vermesin. :(

Galiba öyle.Gidiş yönleri de ters gibi.Hangi ülke acaba

@Fırat Y.
Kalitesiz diye bir şey yazmış mıyım? Markalarının belli olmadığını yazmışım, kullanmadığım parçalara kalitesiz deme gibi bir hakkım yok...

@Berke K.
yazdığınız cümlenin anlamının farkında değilsiniz galiba, "Bu bisiklete bir ultegra vites kolu arka ve ön aktarıcı takmışlar gerisinin ne olduğu belli değil gereksiz. "
ne olduğu belli olmayan gereksiz malzemeler kaliteli anlamına gelmiyor herhalde

@Fırat Y.
Değilden sonra virgül koymamışım anlamı tam olarak anlayamamışsınız o yüzden. Aynı fiyata KTM varken Focus bakmanın gereksiz olacağını söylemek sitemiştim.

Konuya yenı bır markayı eklememız gerektıgını dusundum.Mossonun karbon 105 setlı bisikleti sadece 3.390 TL :) (link)

8739_wizart 105 copy.jpg BB816650E052DE77CE5F992789F31018.jpg B864A7CFD3E9A4F9356E099182C8D3A3.jpg

Ya da Alu kadrolu su modelde alınabılır.Hem de cok uyguna gelmıs olur :) (link)

86282_730 tca 105 copy.jpg CFB504A4BD9DED7D660519B0553C301A.jpg DBF85DF89730C11FFF90A7255799F016.jpg

@Ebubekir
Taiwan malı mosso karbon kadroları yolda gofret niyetine tırlar yemesin . Aman başkan mossoya ne gerek var. Kimi kadrolar vardır alüminyumdur karbondan daha sağlama daha aerodur buda onlardan biri olma ihtimali yüksek çünkü piyasada en ucuz kadroları mosso yapıyor. 2300 liraya full set 105 yapmışlar daha söze ne hacet ben uzak dururum ama yinede çeşit oldu sağolun

Kadro :Carbon
Ön Maşa:Carbon
Vites Sayısı:22 Vites
Arka Vites:Shimano 5800 105
Vites Kolları :Shimano 5800 105 STI 11li
Ön Vites:Shimano 5800 105
Arka Dişli:Shimano 5800 105 11li
Aynakol:Shimano 5800 105
Fren Seti:Shimano 5800 105
Göbek Seti:Shimano 5800 105
Zincir:Shimano CN-HG600-11
Gidon:Mosso
Boğaz:Mosso
Sele Borusu:Mosso
Sele Kelepçesi:Mosso
Sele:Mosso
Boğaz Yatağı:A-Head Over Size
Elcik:Mantar sargı
Lastikler:CHOA-YANG 700X25
Jantlar:Mosso
Pedal:WELLGO R11
Gidon yazısına kadar olanların hepsi güzel gibi görünüyorki kadro karbon mossonun maşada öyle. Gidon yazısından aşağısı çöp. Alın çöpe atın bu kadar net bu bisiklete o para hayatta verilmez. Baba yarı yolda bırakır şuna bakın. Scottun karbon kadrosu 7000 liradan başlıyor daha karbon maşa karbon kadro dedinmi zaten 3500 lira kendilerinin etmesi lazım nasıl bir bisiklet bu 3300 tl anlamadım uzak durulması gerekir zaten aynı parada ktm nin özellikleri kadronun karbon olmaması dışında çok daha üstün. Belkide bu bisikletin ağırlığıda aynıdır hemen hemen . O jant ne öyle başkan

@Yiğit Alp Okyaylı

KTM doğru bir tercih olacak dediğiniz gibi ne alüminyum kadrolar var karbondan daha iyi olabiliyor buna örnek Cannondale'ın Caad kadrosu... Mosso'da bir tek vites seti var ve uygun fiyatla piyasaya sürünce kolaylıkla işi pek iyi bilmeyenin gözünü boyamış oluyorlar. Kullandıkları lastik markasını bile ilk kez duyuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Chucky-1
@Berke K.
Söylediklerinize harfiyen katılıyorum.
@KaanG
Teşekkür ederim inşAllah yakında sizlerle paylaşcam kendisini

• Beğen
Tepkiler: Dide
BİDE BUNA BAK İSTERSEN
(link)

iyi akşamlar ben tuna milastan bisiklet bakmak icin bugün buradaki karya bisiklete gittim ve ktm nin 2100 lük bür modeli meridalar carraro827 ve whistle 1524 e baktım whistle yi önerdi bisikletci 130 kg ve 1.85 boyundayım kilolarımdan dolayı kalın tekerlekli onerdi ne almayım sizce yorumlarınızı bekliyorum bütcem max 1800 civarı

Tuna bey iyi akşamlar kilonuz bizlerden birazcık fazla olduğu için genellikle jant ve kadroda kilo kaynaklı hasarların oluşmaması için "downhill" biiskletler tavsiye edilmektedir.
lakin downhill bisikletler normal bisikletlerden biraz fazladır bilgilerinize iyi forumlar olsun.

Geri