Scudo Sports

KTM Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@OsManGAzi06
Kaçırdım derken. Yoksa sen de buna mı göz koymuştun. :) Malum Türkiye'de 2016 model maazada bir bu kalmıştı. O da bana nasip oldu. Eğer senin niyetlendiğin bisikleti aldıysam hakkını helal et. Gönül koyma da yolda başımıza bir iş gelmesin. Bu arada evet KTM gerçekten süper. Aynakol dizilimi de çok iyi 50 39 30. Bence ideal belki 50 olanı 52 ye çeviririm daha sonra.

Mevlam inşallah sana daha güzellerini nasip etsin. Şöyle revelator 5000 falan.

@Bozkırlı Aman hocam sizin bisikletle alakası yok..Benim butcem cok degildi zaten..Ktm life truck modelini bulmustum...Ama baskasiyla takasa girmis adam..Hakkim yok varsa da helal olsun :)
Size cok cok iyi pedallamalar..Kazasiz belasiz..
İlerde gercekten de dusunebilirim guzel bir ktm almayi..Bütcemi ayarlayinca inşallah...

• Beğen
Tepkiler: Bozkırlı
KTM Revelator Sky Premium Carbon modeli endurance mı, race midir? Sitesinde böyle bir sınıflandırma yapılmamış ama yabancı sitelerde endurance gibi yorumlar var. Kullanan varsa kadro tepkisi, kullanım konforu konularında bilgi verebilirse sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: gezerfen
@hayalbaz bende sky di2 var endurance değil kesinlikle ama konforlu bir race diyebilirim. Bir caad serisi beklemeyin. İkisinin arası diyelim.

@Ozan k.

Caad kadar sert değil demek mi istediniz? Kadronun titreşim sönümlemesi nasıl peki, bozuk yollarda çok sarsıyor mu? Sele boruşu ve maşa da komple karbon mu?

@hayalbaz caad kadar gidon aşağıda değil demek istedim.
Maşa full karbon sele alüminyum.
İsterseniz 28 ve 30c bile lastik takabiliyorsunuz. Ben 28c taktım çok konforlu. 8 saat falan suruyoruz gayet rahatım.

Öncelikle selamlar :D
Hocam şimdi ben 16 yaşında bisiklet sporuna yeni olmasa bile geçen sezonun başından beri yaklaşık 2500 km hybrid bir bisikletle yapmış bulunmaktayim. Ve yani bunu asfalt yolda yaptim. Kendimi yaptığım turlarda benim performans, hız sever, pedalşör biri olarak kesfettim. Bu niteliği taşıdıgına dair bir araştırmada bunun yol bisikletinde olduğunu gördüm. Yine araştırdım bu sefer bayağı bir araştırdım :D. Kadrosu , grupseti, markası, masası jantı neredeyse çoğu şeyi öğrendim. Arkadaşlarim vardı kullanan "bir tur versene knk" ayağıyla :D artık dikkatimi, ilgimi cekmisti :D . Sonra ben de dedim alicam bı tane bundan kış da geldi zaten yazın ki gibi sürekli dışarda değiliz bı bakayim ilanlara falan . Sonra bi baktım KTM bisikletleri gördüm. Kadrosu çok dikkatimi çekti böyle sırf KTM falan baktım. Bir tane buldum alicam dedim artik. Fakat şöyle bir durum var bisiklete ve bana ait ölçülerin uygunluğu bu da tabi kadro boyu. Şimdi benim boyum 175cm iç bacak boyum ise 82-83cm , bana uygun kadro boyu ise yol / yarış bisikletlerinin kadro boyunu ölçmek için kullanılan sabit bir sayı ile bacak boyunu carptigimda 55-56cm gibi bir sayi çıkıyor. Ben ise 57 cm kadrolu KTM bisiklet buldum. Şöyle ben bu bisikleti görsel, mekanik, özellik ve de donanım olarak çok güzel gördüm bütçeme de uygun. Sorun surda ben bu bisikleti alırsam elimde mi kalır dersiniz diğer sezona ? Yoksa bu bisikleti alırsam yani herhangi bir sorun çıkmaz kendine göre uyarlarsin sele boyu gidon boğazı falan uyarlarsin öyle rahat kullanırsın mi dersiniz ? Ben bir kaç tane kendi çapında profesyonellesmis bisikletçilere sordum hatta bike fit yapan ciddi bir şekilde yapan bir abiye de sordum yani şey diyorlar daha düşük alabilirsin ama boyun uzayacak bir büyük kadro da alabilirsin diyorlar şuan ortada kaldım . Sağlık sorunu yaşamak istemiyorum her bisikletçi gibi de yine olur tabi yol bisikletine ilk geçiş aşamasında bel , kol , bilek onun dışında. Şimdi ne yapmalıyım KTM Kullanıcılar Kulubu sayfasını internette dolaşırken keşfettim inşallah isime yarar bir cevap alırım işime yarar bir bilgiye bu kulüpte ulaşırım :)) Eğer yardımcı olup bir cevap yazarsanız bir üye daha eklenebilir nasip olursa bu kulübe :D

beyler sahibinden.com da 2016 model ktm revelator sky blue var, ilan 1 açılalı 1 yıl olmuş, garantili ve sıfır diyor, sanırım satıcısı Efor bisiklet fakat ürünün değil de modelin temsili resmini koymuş, şahsa mesaj gönderdim ,ürünle ilgileniyorum dedim, resmini görebilir miyim dedim fakat henüz cevap vermedi, aranızda bu bisikleti mağazada görmüş olan var mıdır?

@OnurÖzdağ hocam sele yüksekliği fazla olmasa da olur mantığı olabilir mi peki burda ? Yani seleyi fazla kaldırmadan kullanmak ?

@serdarsalman Seleyi fazla kaldırmamakla olmaz. Seleyi indirdiniz diyelim, gidonu tuttuğunuz mesafe uzak kalır. İleriye çok uzanır pozisyonda kalırsınız. Bunu da gidon boğazını kısaltarak belki aşarsınız ama yine sağlıklı olmaz çok fazla. Hem sele aşağıda kullanırsanız verimli basamazsınız pedallara.

• Beğen
Tepkiler: serdarsalman
(link)(link) daha önce de sordum fakat yanıt alamadım,ilan bir yıllık, şahsa 2 kez soru sordum cevap vermedi, Efor bisiklet mağazasında bu ürünü görmüş olan var mı?

Dostum slm
Aero barın konumundan dolayı ya boyun ya da bel fıtığı olabilirsiniz

@Kerim BEŞER

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@OnurÖzdağ
Benim boyum 173-174 bacak iç boyum ise 81,52 kadro kullanıyorum yani senin alabileceği n bisikletin kadro boyu en fazla 54 cm olmalı.

• Beğen
Tepkiler: serdarsalman
@Deniz A çok rahat dostum 350 km yol yaptım bir gün içerisinde max olarak en ufak sorun yok Yıllar içerisinde gelişen setup bu.

KTM_X-Bow_front.JPG KTM demişken aranızda şu fotoğrafta ki KTM'den kullanan var mı??
Daha doğrusu Türkiye de var mı o arabadan??:)

• Beğen
Tepkiler: furkangezer
@serdarsalman

Umarım almamışsındır diye söze başlayayım. Senin alacağın ölçü en az 52 en fazla 55. KTM de bisiklet ölçüleri üçer üçer artar. 55 de olabilir sana 52 de. Tam aradasın. Sakın büyük kadro almaya kalkma ama. Büyük kadroyu öyle zannettiğin gibi seleyi alçaltırım gidon boğazını kısaltırım falan diyerek çözemezsin. Baaşıma geldiği için yazıyorum. Her şeyi ayarlasan bile selenin ileri geri pozisyonunu ayarlayamıyorsun. Maksimum seviyede seleyi ileri almış olmama rağmen dizim gene de pedala yetişmedi. Bu da belli bir süre sonra ciddi diz sakatılıklarına ve bisikleti bırakmana sebep olur. Gücü aktaramamayı falan geçtim. Sağlık açısınan çok elzem bir konu bu. Bir beden küçük kadroyu bir şekilde yükseltebilirsiniz ama büyüğü küçültme şansınız yokç Aman diyim.

Geri