Scudo Sports

Kron xc250 den hangi tip fren olmalıdır ?

Selami53

O PARAYA BİSİKLET ALIRIM !
Tepki
575
Bisiklet
Specialized
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım,kron xc250 almayı düşünüyorum fren olarak v freni mi tavsiye edersiniz mekaniği mi ? Şehir içinde süreceğim,sert zeminlerde de kullanabilirim.V fren işini görür gibi değil de hangisi daha iyiyse onu yazarsanız sevinirim.Teşekkürler.

Scudo
v al bi ara arkaya hidrplik disk taktırırsın olur biter bende kroncuyum mekanik var sorun varsa sor

Sanıyorum bu çelişkiyi daha önce disk fren kullanmamış herkes başta bir kere yaşıyor. Disk frenin görsel çekiciliği var ve bisiklete daha profesyonel bir hava katıyor gibi geliyor.Ama aslında durum öyle değil.Bu yeni bisikletlerde çok iyi görev yapan v-frenler var.Hiç düşünmeden v-fren alabilirsin.

Kron xc 250 kullanıyorum.Eğer hazırlıksız ani fren yaparsam bisikletin üzerinden uçacak kadar iyi tutuyor frenleri.Üstelik bunlar üzerinde gelen frenler.Bundan çok daha iyi v-fren setleri var.Tek şikayet ettiğim konu ses yapması.Fren yaparken gacırtı sesi bitmedi.

Teşekkürler,peki arkadaşlar hidrolik frenler hakkında ne söyleyebilirsiniz ? Performansları iyi ama bakımları çok zahmetli mi tecrübe gerektiriyor mu ?

dostum v fren disk frene göre çok daha fazla performans alırsın disk sadece gösteriş emin ol v fren çok daha iyi

v-fren uzun yol olsun-hafiflik olsun-basit tamiri olsun her zaman iyidir.akort ayarı yapma imkanı sunar.baradine papuclarla daha iyi tutus saglandigina dair forumda bir hayli ses cıkıyor.xtr setle beraber hd ye karsi vs de:D

tuh diyorum daha başkada birşey demiyorum hangi v fren miş o söyleyinde alalım yahu.Abartmayın v fren güzel ama bu kadarda abartılmaz

@Samet06

%100 katılıyorum.v fren ile hidroliği vs ye sokan olmuş :0

arkadaşlar çok saçma düşünceniz v frenin nerede görürmüş hidrolik disk frenden daha iyi olduğu bende çift katlı rulmanlı jant var v fren hiç memnun değilim en ufak akor kaçmasında v frenin performansı % 20 düşüyor ama mekanik disk iyi değil kron xc 250 v fren gider

deltada bulamadim.(link) v-fren gayet guzel. deore v-frende var bakabilirsin.frende abartmaya deger cunku bisikletin en onemli guvenlik sistemi.yokusda frenlerin bosta oldugunu dusun:D hd yi ve xtr fren set+baradine papuc forumda hd ye tercih eden okumustum.dogrudur.hem 1 kg kadar hafif ve akort ayar yapma imkani var. ama yagmurlu+camur yolda pekde iyi olacagini sanmiyorum.v-fren her zaman ekoldur bana gore.

hd derken ? hangi model ? xtr en iyi modellerden.sanırım burda xtr v frenler dandik bir hd ile karşılaştırılmış.xtr v fren ile xtr hd yi karşılaştırsınlar bakalım

xc500'ün hd si ile xc 750'nin V si arasındaydı.Ama karar verildi Sedona alıyorum,frenleri shimano deore V

Geri