Scudo Sports

Kron xc 500

Scudo
YAŞAR Arkadaş allah kazasız belasız binmek nasip etsin ben de 2 gün önce özel toplattım KRON XC 500 HD özellikle siyah beyaz olsun istedim arabam ile aynı renk biraz takıntım varda genelde her sene bir bisiklet alırım kışın satar hep bir üst modele geçiş yaparım geçen senede SALCANO NG 650 MD VARDI 15 NİSAN DA 500 tl ye sattım

Dün BMW den bir bisiklet aldik inşallah kazasiz belasiz bineriz tasarim olarak ciddi anlamda hosuma gitti:)

Dosyalar

• 20150528_221831_HDR.jpg
    20150528_221831_HDR.jpg
    143,6 KB · Okunma: 50
@yaşar köse Tasarım olarak güzel ama bence parlak beyaz değil de mat mavi-siyah karışımı 10 numara olurdu.
Bu arada hayırlı olsun.

xc 500 eski bisikletim görünce duygulandım şimdi :)))full beyazıydı bendeki...

@Olcay S.
Ben rockshock reba rl havali maşa kullaniyorum kitlendimi onda da oynama payi var bu cogu maşa icin gecerli :) yani 1000 liralik bisikletten 4000 5000 liralik bisiklet performansi beklememk gerek hayirli olsun ekipmanlarinizi tamamladiktan sonra guvenli ve bol eglenceli pedallamalar dilerim :)

Hayırlı Uğurlu olsun Xc500 gerçektin iyidir rahattır buda benimki

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    157,3 KB · Okunma: 18
  • image.jpg
    image.jpg
    191,2 KB · Okunma: 17
konuyu hortlatıyor gibi olacağım ama sizden yardım isteyeceğim :)
xc 500 mü sattım ve bu hafta yeni bisiklet almam lazım, şehir bisikleti olarak kullanacağım orman vs kullanmayacağım haftada ortalama 150 km yol yapacağım,xc 500 üstüne biraz daha para verip daha kaliteli bir bisiklet almak istiyorum, kafam allak bullak oldu ne alacağımı şaşırdım :( kadro' yamı para vereceğim yoksa aksesuar' amı ayrıca para vereceğim şaşırdım,ikisi bir arada olursa bütçem kısıtlı maksimum 1,750 2.000 arası bütçe ayırdım sıfırda olabilir temiz 2. elde olabilir.

Boy 1,67 kilo 62
Ne olur yardım edin, pc karşısında belim ağrıdı :( :)

@yaşar köse yol bisikleti var salcano xrs 040 eğer düşünürseniz.

@citk60 Teşekkür ederim, yol bisikleti düşünmüyorum, belki ilerleyen yıllarda olabilir. Sağolun yinede.

(link) isterseniz buna bakabilirsiniz gerçekten donanım olarak çok sağlam

@efecan200 Kafam orda karışıyor işte :( donanımmı para eder ? kadromu ?

seçenekler arasında bu bisikletide eklersek ne olur ? (link)

siz yarış yapan adam değilsiniz sonuçta tüm arızlara donanım ve lastikler üzerinden olacak bisikleti öldürüp metali yorup kadroyu kırmayacağınızı düşünüyorum bence carraronun renkleri falan 7.1den daha güzel ama trekin de adı var, bi yanda 24 altus bi yanda 30 xt seçim sizin bu arada trek de çok hafif gibi görünüyo ama trekn maşası çelik carraronun alüminyum trek servisi ile accell servisinin size uzaklıkları da bence önemli bi faktör olmalı

yaşar bey bisikletinize kaça sattınız acaba, ben de 2. el arıyorum, bir fiyat aralığı öğrenmeye çalışıyorum da..

@yaşar köse olmazsınız şehir bisikletinin akıcığılını görünce niye 5 sene dağ bisikletindeydim diye pişman olursunuz

• Beğen
Tepkiler: yaşar köse
Geri