Scudo Sports

Kron xc 500

@efecan200 valla bu söylem den sonra cidden rahatladım :) yarin celikoglu ensar in yanına gidip mosso bakacağım, görmeden dokunmadan alamayacağım herhalde. Bu hafta sıra sıra hepsine gideceğim :)

1. (link)

2. (link)

3. (link)

Siz olsanız hangisini alırsınız ?

Scudo
420 derim ben sabit maşa olmasından dolayı bi de güzel gözüküyo ama aralarında en güzel gözükeni 730 bence ama süspansiyon var

efecan200 bu sabit maşa konusunda biraz açıklama yaparmısınız. şehir bisikleti uzun mesafe gidildiğinden dağ bisiklete nazaren daha konforlu olmalıdır derler, ben de katılıyorum. o zaman sabit maşa (amortisörsüz olduğunu anlıyorum) nasıl konforlu olabilir ki ? sonuçta ön amörtisörün olmadığı bir bisiklette yolun her çukurunu taşını fazlasıyla hisstmez miyiz o_O

@mavi albatros iki türlü şehir bisikletini de kullandım eskisi spt 225 idi ve süspansiyonluydu kullandıkça bişey farkettim süspansiyonu hep kilitliyodum yani benim için gereksiz ağırlıktı sonra 225 çalındı ben de touring 827 aldım sabit maşalı v frenli ve şunu söyleyeyim 225de maks hızım 57 idi fakat 827de maks 76ydı akıcılık desen fark atıyor vurduğum her pedal yola gidiyo başka hiç bi yere gitmiyo bunu hissediyorum yani dağa girilmicekse patikada idare eder sonuçta dağda süspansiyon da olsa gidonu sıkı sıkı kavrarsan el ağrıyo ben gevşek bırakıyom her an sıkabilcek şekilde kalçamı da hafif kaldırıp bacaklarımı süspansiyon yapıyom hiç sıkıntı olmuyo sırf kaldırım için fazladan 2 kg gereksiz saygılar

• Beğen
Tepkiler: yaşar köse
2016 model Sedona 420 Tilmen bisiklet serdar' dan cuma akşamı teslim aldım, hayırlı olur inşallah, biraz kafanızı şişirdim ama kusura bakmayın :)

Geri