Scudo Sports

Kron XC 500 HD

endurocu17

Aktif Üye
Tepki
83
Bisiklet
Kron
Öncelikle Herkese Merhabalar. 14 yaşındayım küçüklüğümden beri Enduro motor tutkum vardır ve yaşım daha küçük olduğundan dolayı bir bisiklet almayı tercih ettim ve bakarken Kron XC 500 gördüm ve çok beğendim. Ve kısa sürede en kısa bayiisine gittim ve istediğimden olduğunu gördüğüm zaman sevindim ve aldım. Çanakkale den aldığım bisiklet kasalı bir aracın arkasında evime kadar geldi. Daha çok dağda bisiklet binmeyi seviyorum yol tutuşu rahatlığı beni en çok sevindiren tarafı oldu. Bisikleti alalı biraz oldu bu siteyi yeni keşfettim umarım beğenirsiniz. [[Daha ilk konum olduğu için hatalarım olabilir ]] :in: :alkis:

(link)

Kendim aldığım hız göstergesi.

(link)

Vitesler Shımano Acera.

(link)

Frenler de Hidrolik Disk fren.

(link)

Ayarlanabilir Ön Amortisörler.

(link)

Tam görünümü.

(link)

Arka takım. Lastikler Rubena markadır.

(link)

Önde de aynı şekilde Disk fren.

(link)

(link)

Shımano Fren Takımı.

(link)

Pürüzlü siyah elcikler.

(link)

Sağ vites göstergesi.

(link)

Sol vites göstergesi.

(link)

:D

• Beğen
Tepkiler: fatihözüdoğru
Scudo
Güzel bisiklet, güle güle kullanın.

Bir şey dikkatimi çekti fren-vites kolları çok dik. Onları forumu araştırarak bisiklet üzerindeki duruşunuza paralel yapmanız gerek yoksa bilek ağrısı çekersiniz. Ayrıca sele yere paralel durmalı.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Sunum çok başarılı. Katalog çekimleri gibi olmuş..:)

@abdulkadir bostanoglu

Merhaba. 4. ve 8. resimlere bakarsanız sorunuzun cevabını görürsünüz.. :)

Birde "sıkıntı" kelimesi ile ilgili beklentilerinize bağlı..

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Hayırlı olsun güle güle kullanın

valla super:)ben 20 yaşına gelmeme ragmen evdekılerle aramız bozulmustu bısıklet alınca.:)şukret aılen bu konuda problem cıkartmıyo:)hayırlı olsun bu arada kardesım.

@Muhiddin K.

ben de 7 8 yaşımdan beri bir kaç kez sıfır bisiklet almıştım. 13 yaşıma kadar ailem parasını vermediğinden pek bişey demeye hakları kalmıyordu. tabi bir tanesini yeni bisikleti daha 2 . günü çalmışlardı. daha sonra uzun süre aldırmamışlardı.. taaa askerden gelene kadar almamıştım bisiklet :evil:

ben bisikleti aileme alıştırmaya başladım hatta akrabalara bile şimdi onlara da alıcam böylelikle bisiklete rahat rahat bineceğim :evil:

Küçüklüğümden beri tutkum olduğu için daha önce bende bianchi surf fs vardı ve sürekli sorunları çıkıyordu. Benim yaşadığım yer fazla ormanlık olduğu için diğer bisikletler çok yoruyor ve hiç zevk vermiyordu bende bundan dolayı bu bisikleti tercih ettim. Artık uzun süre kullanırım diye düşünüyorum. Şimdiden herkese teşekkürler. :):rolleyes:

@Muhiddin K.
O sıkıntı varya o sıkıntı... Bisiklet dostlugundan anlamiyorlar nedense :D

Ahmet Emin bey sizi tebrik ederim. Fotograflarin kalitesi ve efekti göze hitap ediyor. Güle güle binin [emoji4]

Geri