Scudo Sports

kron xc 3000, yoksa başka ne olabilir?

Başak T.

Üye
Tepki
0
merhaba arkadaşlar,

frenleri hidrolik disk, kendisi çok ağır olmayan dağ bisikleti almayı düşünüyorum. kron xc 3000'i almayı düşünüyorum. hem arazide hem yolda kullanacağım. başka bir öneriniz olur mu diye sormak istedim. mesela daha ucuz bir bisiklet :)

Scudo
Salcano'nun modellerini incelediniz mi? Hemen karar vermeyin , bütçeniz nedir acaba?

salcano'ya pek bakmadım..
aslında bütçem 1000-1200 tl arasındaydı başta. ama şimdi xc 3000 için zorlayıp 1900 lira çıkartmayı düşünüyorum.

Boyunuz nedir acaba? İstediğiniz jant ebatı nedir 26 27.5 29 ? Eğer pek araziye girmeyecekseniz şehir bisikletlerini inceleyebilirsiniz.Eğer illa Mtb diyorsanız ;
(link)
1900 TL civarına alabilirsiniz.

26 jant düşünüyorum. kadrosunu da 16 inç olarak düşündüm. boyum 165 civarında. araziye gireceğim. o yüzden şehir bisikletleri olmaz. hatta yarışlara da katılacağım :)

Acaba hangi Kron xc 3000 alacaksınız Deore ve Slx setli modellerini buldum . Eğer deore setliyi alacaksanız Salcanoda slx set mevcut daha mantıklı duruyor :)

(link) bunu alacağım. sanırım slx oluyor

pardon bunu alıcam aslında : D (link)

Bayiyi aradınız mı ? 1900 tl fiyata nerde buldunuz ?

pardon yanlış bisikleti yolladım başta sanırsam :) (link) bu işte

Assos 50slx inceledinizmi yarışlara katilacaksaniz bütçeyi arttirmalisiniz biraz

Evet deore setliyi diyormuşsunuz , bence slx setli salcano daha iyi duruyor tabi forumdaki diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum ..

assos 50 slx bütçeme çok geliyor..

dediğiniz salcanoyu nerde 1900 liraya alabilirim ?

Sadece set olarak bakılmamalı maşa , kadro vs vs ama pek fark oldugunu düşünmüyorum ; Bütçe konusunda 1900 Tl civarı fiyata alabilirsiniz liste fiyatından daha uyguna alabilirsiniz.

Bir seçenekte benden olsun . (link)

1900 liraya 2014 kron ise gayet güzeldi üzerindeki parçalar.

Geri