Scudo Sports

Kron XC 150 hakkında

Xc150 kadrosuna değer mi?

• Toplam katılım
    28
@Gültekin R. Demirkaya
Selamlar Gültekin bey, ince lastiklerde pek anlaşılacak bir durum değil. Rica ederim iyi günler dilerim.

Scudo
Anladımmmmm tabi yaaa...Rubenanın kalın lastiği "boy ve en olarak" o kadro yuvasında daha geniş yere girmesi ve ve kadroya uzaklığının artması ya da öyle görünmesi. İnce lastik ise daha kısa olduğundan böylece kadronun daralan kısmına yakınlaşması. Beni uyandırdığın için tekrar çok teşekkür ederim Ali Kardeşim :)

Kompenant bakımından arlarında aman aman fark yok iki bisiklette tourney serisi bileşen kullanıyor. Kron kullanıcısı olarak ng650v yi bilmiyorum ama kron xc 150 bu sene çıktı yani yeni 2013 model olmasının kararına bir katkısı olurmu bilmiyorum. Burda önemli olan kadro boyunu iyi seçmen belki yardımı olur (link) sürüşünü en çok etkileyecek şeylerden birisi budur.
onun dışında gözüne hangisi hoş geliyorsa veya hangisnin fiyatı cazipse onu tercih et bileşen bakımından nerdeyse hiç bir farkları yok.

Saygılar

tekrardan merhabalar kron xc tecrübemden sonra karşıma süpriz bir şekilde çıkan ve o an itibariyle ben bu bisikleti alırım dediğim yeni heyecanım

renk olarak ilk tecrübe bisikletimin aynısı hatta çoğu arkadaşım bisikletimi değiştirdiğime bile inamıyorlar ama o kadar çok fark varmış ki ve yeni yol arkadaşım

Scott Metrix 40

http://k1309.hizliresim.com/1f/s/szk17.jpg

krondan sonra evrim olmuş gerçekten... :) çok hoş bisiklet iyi günlerde kullanın...

güzel dileğiiz için teşekkür ederim benim içinde süper bi değişim oldu

Bisiklet "beni al" diye davet ediyor zaten...Hayırlı olsun...:alkis:

Hocam kron şehir bisikleti mi? Yokuslarda falan nasıldı ben de başlangıç için düşünüyorum ama

başlangıç için parasının hakkını fazlasıyla verdi açıkcası 105 kilo olmama rağmen çoğu zaman yorgunluk hissetmedim sadece düzlüğe çıktığınızda anlık hız 28 km/s gibi hızlarda bisikletin son hızları diyebilirim sadece o yoruyordu o da ayn kolu değiştirerek halledebilirdik. Araziye girmedim o yüzden hiç bişey söyleyemem son olarakta öndeki amortisörlü maşa ağırlıktan başka bir işe yaramıyor ...

iki bisiklet arasında sürücü açısından ne gibi farklar var ?

Selam arkadaşlar. Kron xc 150 satan tek bir yer buldum Samsunda adam 1 kuruş aşağıya inmedi. fiyat anormal değil mi sizce de? 500 dese alacaktım. İntetnetten almamı önerir misiniz :) ng 650ye bakacağım heralde...

Peşin ödeyeceksen bu sitede ücretsiz kargo var. Fiyatı da daha uygun

(link)

alma sakın ordan kazıklıyor.muadili bir bisiklet bak kronlar öyle ağam şahım bir bisiklet değil.

Bence bu linkteki bisikleti alsanız daha iyi olur boyunuza uygunsa (link) Bütçeniz yeterli değilse bile biraz daha beklemenizi öneririm ilerde vites,maşa probleminiz olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
@Bülent Kavakkoru
Kredi kartı ile alacağım hocam, bu siteye ne kadar güvenilir bilmiyorum

@fatihselim
Hocam fazla profesyonel kullanmacağım 10 yıl önce 130 liraya aldığım hasbikeden sonra fazlasıyla yeter diye düşündüm

@Emre GÜLEN
Arkadaş çok doğru söylüyor bende bundan alacağım bir eksiği yok gibi hemde kilitli maşa

@muhammet tasdelen
Almışken +100tl daha ver kafan rahat etsin çünkü bu vites olayları falan bana kalırsa çok sıkıntılı

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
470 aldı arkadaş v fren kirlenmeyen maşa ng 650, xc 150 çok farkı var mıdır. Hocam aslında xc 1000 de alabiliriz ama yazın motosiklet almak istediğim için kıstım biraz

@muhammet tasdelen

giriş seviyesi olduğu için nerdeyse aynı zaten teknik olarak,sanırım kronda salcano nun.Zaten fren dişli vitesde aynı 2 modeldede.

@muhammet tasdelen

xc150 ile ng650 arasındaki en büyük fark üzerindeki stickerler desek yeridir neredeyse...

ancak aradaki 100 lira farkı ekleyip astro 270 alma fikrine katılıyorum. aradaki parçaların piyasa fiyatına göre bu bisikletlerin arasındaki farkın ederi 100 liranın çok üzerinde. 2012 model olduğundan bu fiyatta ve kaçırmamak lazım.

Aaa bu astro cidden düşünebilirim 670 12 ay taksitli, vitesler de üst seviye.Aile konseriyle görüşelim. :)))

Geri