Scudo Sports

Kron XC 150 hakkında

Xc150 kadrosuna değer mi?

• Toplam katılım
    28
xc150 kullanıcısıyım, şehir içi hiç mi hiç sıkıntı çıkarmadı arazide hiç gitmedim ama vites sistemi falan araziye dayanmaz.

Scudo
Bence de alınabilir ama arkadaşlarında dediği gibi vites sistemi arazi şartlarına uygun değil, şehir içinde bir sıkıntı çıkarmaz kadro boyuda 16" inç small (s) olmalı :)

@onur ö
16'' aldığımızda ileride boyu uzaması durumunda küçük gelmesi gibi bir durum olabilir mi?

@Fatih Kılıç

Evet fatih bey, küçük gelmesi olasılık...

v fren alın, disk fren kullanmadım ama geçen arkadaşın bozuldu, 2 haftadır arka frensiz idare ediyor v fren olsa kendisi bile hallederdi. disk frenin pek bir avantajı yok. balata falan değiştirmek de ayrı dert ayrıca v frenin pabuç değişimi daha ucuz

Bence disk alın. Bende disk fren var çok memnunum. Ayarını bildikten sonra sıkıntısı olmuyor.

Kardeşiniz tamamen bacaktan oluşuyor sanırım 90 cm çok fazla yeniden ölçmelisiniz :D Kron xc 150v onun için idealdir ng650 tavsiye ederdim normalde ama Salcano bütün arkadaşlarında vardır biraz farkı olsun çocuğun ;)

Valla kardeşinin kas ve spor yapmasını istiyorsan salcano city sport 50 önenirim vucudunun her yerinin çalıştıgını hissettiren bisiklet tavsiye ederim fiyatına göre çok kaliteli.

Yanlış ölçmüş olabilirsiniz diye bacak boyu nasıl ölçülür anlatmaya çalışacam. Kardeşin dik bir şekilde duvara yaslansın. Ayakları 5 santimetre ,diye hatırlıyoum, aralasın. Kalın bir kitabı apış arasından yukarı doğru itsin. Kitapta duvara tam birlessin. Kurşun kalemle kitabın duvarla birleşen kısmına bir çizgi atın. 2-3 defa aynı şeyi yapın kesin olması için. Sonra ölçün. Ortalama değer bacak boyunu verir.

Kron xc 150 dağ bisikleti. O yaştaki çocuk dağa çıkıp sürmeyi pek düşünmez bence. Ama kaldırımlardan atlaması tehlikeli ama yapmak istiyor olabilir. :)
Eğer asfaltta biraz hızlı olmak istiyorsa şehir bisikleti uygun olabilir. Şehre göre değişir. Dah da hızlı olmak istiyorsa ve şehirde mükemmel bir asfalt ve ızgara yoksa yol bisikleti olabilir.
Kendi düşüncem Çok yanlış olabilir yol bisikleti. Uzun yol için nasılsa.
Ama şehir bisikleti düşüncem doğru gibi geliyor.

Arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkür ederim. Kron xc 150 V aldık. Şu anda memnunuz bir sıkıntı yok. ;) :in:

YaklaŞik bİr aydir araŞtirdim alacaĞim bİsİkletİ sÜreklİ forumda gezdİm bİrÇok arkadaŞ kron xc 150v modelİnİ Önerİyordu salcano ng650v arasinda gİdİp gelİyordum en sonunda kuŞadasinda bİsİkletÇİye gİttİm ve İkİsİnİde denedİm fakat hafİflİĞİ ve İÇ Özellİklerİyle kron Öndeydİ benİm İÇİn 500tl ye aldim beyaz lafin kisasi arkadaŞlar sİzden aldiĞim bİlgİler sonucu bu bİsİklete karar verdİm ve gerÇekten herkese teŞekkÜr ederİm hepİnİz bİrbİrİnİzde pro sunuz ben fazla anlamam bİsİkletten onun İÇİn Önceden araŞtirmadan neptun marka bİsİklet aldim fakat arizalari aldiĞim bİsİklteİn fİyatini geÇmİŞtİ yanİ tÜm forumdakİ arkadaŞlara ve krona sonsuz teŞekkÜrler İyİ pedallamalar :d

Selamlar...yaklaŞik 3,5-4 aydir xc 150 v fren modelİnİ kullaniyorum. Daha Önce Çok dİkkat etmedİm ama lastİk deĞİŞİmİnden sonra farkedebİldİĞİm bİr durum var. Sankİ arka jantin sol tarafi rublenİn olmadiĞi taraf kadroya Çok yakin. SÜrtme aŞamasinda deĞİl ama serÇe parmaĞim kadar neredeyse boŞluk var gİbİ...dİĞer xc 150 kullanicilarinda da ayni gÖrÜntÜ var mi...bu konuda yardimci olursaniz ya da foto paylaŞirsaniz sevİnİrİm. Bu akŞam resİm de koyacaĞim. Bu arada vİtes ayari dÜzgÜn ÇaliŞiyor frenlerİn terazİ durumu da İyİ ve jant mİlİ kadroya tam oturmuŞdurumda...

Bu durum senin bisikletine özgü bir durum değildir, her kadroda aynı simetri mevcuttur. Bir sorun değildir.

Selamlar alİ kardeŞİm...anladiĞim kadariyla asİmetrİk oluŞu normal. Daha Öncekİ kadrolarimda bu kadar yoktu belkİ de ben Çakozlamadim. TeŞekkÜr ederİm fİkrİn İÇİn

Geri